Cemal en Romy: het nieuwe stel in Utopia

Cemal en Romy: het nieuwe stel in Utopia

Gisteravond was het eindelijk zo ver. Cemal kon eindelijk Romy verrassen, nadat hij gisteren de heledag bezig is met het voorbereiden van de verrassing.

Cemal is naar Romy gegaan en kwam in gesprek met haar. Cemal nam Romy mee naar de plek, waar hij bezig was geweest met de verrassing voor Romy. Daar had hij de kaarsen al neergezet. Romy vindt het heel lief van Cemal. Ze vindt de verrassing erg schattig en kust Cemal. Ze vindt het heel leuk dat Cemal dit voor hun geregeld heeft en laat dit ook blijken.

Romy en Cemal knuffelen elkaar en gaan zitten. Nu komt de volgende verrassing van Cemal tevoorschijn. Een fles wijn met twee glazen. Het is pas de eerste verrassing, zegt Cemal enthousiast. Hij pakt de foto’s van Romy erbij. Romy heeft er geen woorden voor en zegt dat ze elke foto echt super mooi vindt. Ze bekijken samen alle foto’s. Het is echt heel romantisch en de twee bewoners genieten er helemaal van. Cemal gaat wat beter ervoor zitten.

Romy en Cemal kijken elkaar als een verliefd stelletje. De twee lijken het helemaal gevonden te hebben in elkaar. Ze zijn al bijna sinds het moment dat Romy de poort binnenkwam, niet bij elkaar weg te krijgen. Dan komt dus het moment waarop iedereen eigenlijk al een tijd aan het wachten is. Zoals iedereen weet zijn Romy en Cemal nog geen officieel stel en daar wil Cemal verandering in brengen. Hij vraagt voorzichtig aan Romy of ze wat officieels met hem zou willen. Hij hoopt natuurlijk dat Romy dat ook wilt en daar zijn wij natuurlijk ook benieuwd naar. Tot Cemal’s grote opluchting schreeuwt Romy het uit. Ja, is het antwoord dat ze geeft op de vraag van Cemal. Nu zijn ze eindelijk man en vrouw, zegt Cemal terwijl hij lachend achterover valt.

Wat vinden jullie van het nieuwe stel?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Hyl at 14:54

    Binnen de poort van utopia ben je al snel een stelletje, nog geen dag elkaar gezien te hebben slapen ze bij elkaar, maar ja, je moet wat toch binnen deze muren?
    Zo ook Do en Bas, nou zodra ze 1voet uit de poort hebben zijn ze elkaar vergeten, en dan ook nog zeggen dat je verliefd bent???

  2. Rina at 14:33

    Ik vind het een leuk stel, het eerste stel waarvan ik denk dat wordt buiten ook wel wat.
    De rest is alleen maar om iemand in bed te hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *