Model worden, het nieuwe doel van Cemal?

Model worden, het nieuwe doel van Cemal?

Nog meer nieuws van afgelopen avond, Do is namelijk naar de brievenbus geweest waar ze een leuke verrassing voor mede bewoner Cemal vond.

Terwijl Do de post uit de brievenbus haalt mompelt ze dat Cemal dit sowieso leuk gaat vinden. In de loods loopt ze dan ook gelijk naar haar mede bewoner om het goede nieuws te vertellen. Enthousiast vertelt ze dat er een aantal foto’s van zijn shoot binnen zijn. Cemal juicht vanuit de douche en zorgt dan ook dat hij snel klaar is. Wat later gaat hij bij Do zitten en samen kijken ze naar de foto’s.  Ik ben gek op deze foto, ik vind deze zó mooi zegt Do blij. Die is echt vet reageert Cemal met een brede grijns op zijn gezicht. Ik herken mezelf helemaal niet voegt hij eraan toe. Ik vind het gewoon zo leuk voor je dat je er zo van kan genieten gaat Do wat emotioneel verder. En dus echt doorgaan benadrukt ze. Ik snap ook niet waarom je tot op heden nog niet doorgebroken bent als model. Cemal antwoordt m’n lengte he. Kate Moss is toch ook een klein model antwoordt Do. En zij is super succesvol! Dat kan Cemal niet ontkennen en geeft uiteindelijk toe dat hij er veel meer tijd in had moeten steken. Maar Do snapt haar mede bewoner ook wel, als ik een doel heb dan duw ik het maar vooruit omdat ik te bang ben om te falen. Dat is zo zonde ga ervoor Cemal want je hebt echt talent. Bovenaan dit bericht zie je een afbeelding waarvan één van zijn foto’s duidelijk te zien is. Ben jij het met Do eens? Moet Cemal er werk van maken om model te worden? Moet dat zijn nieuwe doel worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *