Cemal in gesprek met Victoria over de dansvideo’s

Cemal in gesprek met Victoria over de dansvideo’s

Cemal heeft de laatste tijd een hoop aanvragen gekregen voor zijn dansvideo’s. Er is alleen wat discussie binnen Utopia over de video’s. Ze zouden iets uitstralen, wat niet de bedoeling is in Utopia. Daarom wilt Victoria hem ook nog waarschuwen. De twee zijn in gesprek.

Cemal is zelf maar al te blij met al de aanvragen die hij binnenkrijgt. Alleen niet iedereen in Utopia is er blij mee. Victoria wilt mede daardoor even praten met Cemal, over de video’s.

Victoria vindt het zelf belangrijk dat Cemal zijn eigen grenzen aangeeft en deze grenzen niet overschrijdt. Dit komt ook doordat het kan dat er veel meer aanvragen zijn, dan Cemal voorheen dacht. Victoria wilt haar daarvoor beschermen. Cemal is volgens haar degene die zijn eigen grenzen moet aangeven en zich niet moet laten opjagen doordat mensen meer vraag hebben.

Cemal heeft het gevoel dat hij zichzelf weer moet verdedigen, voor iets wat niet heel veel verkeerds voorstelt. Hij doet niet meer dan zijn shirt uit en houdt zijn broek gewoon aan. De grens ligt daar ook bij hem, hij wilt niet verder gaan dan zijn shirt uittrekken. Dat maakt hij aan Victoria duidelijk. Victoria vertelt aan Cemal dat hij wel moet realiseren dat zijn video’s onder de naam van Utopia hangen. Het kan daardoor niet alleen effect hebben op Cemal zelf, maar op iedere bewoner binnen Utopia. Als hij te ver gaat met de video’s, kan het ervoor zorgen dat het andere bewoners schaadt en dat is niet de bedoeling volgens Victoria.

Cemal zegt dat hij gewoon wilt dansen en zich daarin beter wilt ontwikkelen. Door de verzoeken en aanvragen die hij krijgt, wordt hij enorm geholpen en dat vindt hij heel fijn. Hij weet verder ook heel goed wat zijn grenzen zijn en daarom zal hij deze ook niet overschrijden. Alles is verder puur gericht op het dansen zelf en niet het hele erotische eromheen.

Wat vinden jullie van de dansvideo’s van Cemal, moet hij daar mee door kunnen gaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. anneke at 11:36

  Daar is Victoria voor om alles af te kraken.
  Het is ook niet normaal wat ze tegenwoordig willen doen, bevallen het moet niet gekker worden .
  En ik vraag me af willen de bewoners daar dan aanwezig zijn daarbij , ik begrijp echt niet wie dat wil.

 2. anneke at 14:32

  Toen Cemal binnen kwam en die foto’s liet zien gilde (geilde) die meiden er op.
  En nu zeggen van het kan schadelijk zijn voor de bv.
  Victoria was in het begin heel leuk maar ze begint me al meer te vervelen, samen met Rob nemen ze de taak van Ivan over in hun nadeel er hoeft niemand de leiding te nemen .
  Ze moeten eens meer samen beslissen en niet alleen die twee , want die twee geven wel doorslag wat wel en niet gebeurd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *