De eerste dag van de potentiële bewoners zit erop

De eerste dag van de potentiële bewoners zit erop

Nog meer nieuws van afgelopen avond, de potentiële bewoners hebben alweer hun eerste dag ontstaan. En gisteren namen de bewoners flink de tijd om de nieuwelingen beter te leren kennen. Sommigen hebben zelfs al een mening klaar. En dit hebben we uiteraard voor je omschreven.

Victoria & Karin
Victoria had in de zon een goed gesprek met Karin. Ik probeer elke dag weer mooi te maken zegt Karin. Hoe je ook zit, probeer toch de leuke dingen te zien voegt ze eraan toe.Als je vanaf jonge leeftijd investeert, in goede intentie, zal er niks zijn wat de wereld je niet gunt antwoordt Victoria.  Kortom, ben een beetje lief voor elkaar. Er valt een lange stilte. Karin knikt bevestigend maar naar een paar seconden begin haar hoofd steeds twijfelachtiger te knikken. Ja, ja, ja, ja zegt zij aarzelend tegen Victoria.

Bronno & Victoria
Bronno heeft een mening hij denkt dat ze het allebei wel hebben. Victoria is het daarmee eens maar in verschillende gradaties voegt z e eraan toe. Bronno vertelt dat hij na twee minuten nadenken het gevoel kreeg dat Karin hem doet denken aan Willeke Alberti. En een boekhouder kan je ook huren, hè. Die andere wordt anders helemaal gek hier.

 Marita & Rob
Marita is benieuwd hoe de groep tegenover Bronno staat en besprak dat met Rob. Soms is hij wel gezellig. Maar toegevoegde heeft hij niet, in deze groep legt Rob haar uit. Er is niet waaruit blijkt dat Bronno iets naar de tafel brengt waar de bewoners beter van worden gaat hij verder. Heb je het idee dat hijzelf niet wil blijven? vraagt Marita nieuwsgierig. Ik denk dat hij nog een eindstrijd gaat leveren, maar dat is meer voor het beeld. Hij wordt vast gelukkiger hierbuiten sluit Rob hun gesprek af.

Cemal & Marita
Cemal merkt op dat Marita iets met radio zou willen doen in Utopia. Ik denk dat als jij met radio zou beginnen, mensen ook wel een show zouden willen hebben voegt hij eraan toe. Marita is enthousiast, ik vind radio super benadrukt ze. Cemal vraag waarom Marita zo geïnteresseerd is in radio. Dat is gewoon een liefde, denk ik is haar antwoord.

Karen & de stal
Handjes uit de mouwen! Karin staat de zwoegen in de stal. Ze bewerkt een baal met hooi alsof ze nog nooit iets anders heeft gedaan. Dit tot het plezier van Gabriëlle.

Gina & Rob
Gina denkt dat Karin het heel moeilijk gaat krijgen als haar kleinkind geboren wordt. Ze vraagt zich af of Karin dit gemis kan weerstaan. Ook is ze benieuwd wat de specifieke doelen de dames hebben. Wat willen ze hier? Gina zegt de karakters van de dames allebei prettig te vinden. Een keuze? Dat weten Rob en Gina nog niet. Karin dart nog wat met Jessie en Marita zoekt samen met Victoria de verdieping op in een gesprek. De eerste dag zit er weer op. Naar wie gaat jouw voorkeur?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *