Cemal vertelt over zijn wilde nacht

Cemal vertelt over zijn wilde nacht

Excuses dat we zo lang niets van Utopia nieuws hebben geplaatst. We gaan het nu allemaal voor je inhalen. We blikken terug op vanmorgen. Rowena is het namelijk ook opgevallen dat er iets speelt tussen Cemal en Romy. Maar ze wist  toen nog niet van de wilde nacht die de twee hebben gehad.

Jullie zijn mooie mensen bij elkaar zegt Rowena met een grijns tegen Cemal. Go with the flow! voegt ze eraan toe. En geeft vervolgens toe dat ze de twee wel leuk vind met elkaar. Daarna geeft ze Cemal een knuffel. Ik ben happy voor je voegt ze eraan toe. En doet gelijk een verzoek om haar voortaan op de hoogte te houden. Cemal knikt en geeft toe dat ze de nacht met elkaar door hebben gebracht. Maar de details wil hij dan weer niet over spreken. Wel drukt hij haar op het hart dat hij het allemaal de tijd geeft. Ik word verlegen van Romy. Volgens Rowena komt dat vanzelf wel goed. Maar Cemal lijkt toch schuldgevoelens te hebben na dit gesprek en gaat richting Romy.

Hij vraagt haar om toestemming om het aan Rowena te vertellen. Ik heb een goede band met haar legt hij verder nog uit. De twee geven elkaar een kusje, Romy lijkt het geen probleem te vinden. Cemal gaat vervolgens weer naar Rowena en vertelt het verhaal met details. Rowena lacht als ze het verhaal gehoord heeft en vind het lief dat hij het haar heeft verteld. Je moet het niet aan de grote klok hangen adviseert ze. Filter het voegt ze eraan toe. Was het wat vraagt Rowena nieuwsgierig. Cemal glimt van oor tot oor en zegt Romy echt leuk te vinden. Echt een top wijf.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 14:08

    Dat die Ramona kikt op de verhalen van hem, ik heb het idee dat ze daar van geniet.
    Net een paar dagen binnen en meteen het bed in, ze zei al dat ze dat wel wilde.
    Zo krijgt een vrouw een rare naam om maar meteen het bed in te duiken met iemand die je net kent.
    Vrouwen denk na, en als ze het bed induiken de het veilig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *