Cemal en Romy hadden een wilde nacht?!

Cemal en Romy hadden een wilde nacht?!

Gisteravond werd Rowena’s verjaardag uitgebreid gevierd. Er werd gezongen, gedanst en een drankje gedronken. Sommige bewoners bleven wakker tot laat in de nacht. Uteraard tot frustratie van Cees. Hij vond half twee wel een mooie tijd om te slapen en vroeg Cemal en Romy om stil te zijn. Zij gaven meteen gehoor en verlieten de slaapkamer. Het gesprek verplaatste zich naar buiten op de schommelstoel.

Ook Gert-Jan kon maar moeilijk aan zijn nachtrust komen. Hij werd namelijk wakker gehouden door Gina. Ze vond het een goed idee om zich ’s nachts druk te maken om de kapsalon. Ze vertelde Victoria, Bjorn en Rob dat ze ervan baalt dat ze nog steeds niet kan werken in de bouwval. Om twee uur ’s nachts vindt Gert-Jan het lawaai mooi geweest. Hij pakt zijn beddengoed en verhuist kwaad naar het cordwood om vervolgens daar de nacht voort te zetten. Victoria komt verhaal bij hem halen. Gert-Jan verteld dat hij het absurd vindt dat hij ’s ochtends wel stil moet zijn en nu wakker wordt gehouden. En zegt dat Gina een punt heeft wat de kapsalon betreft, maar dat hoeft niet om dit tijdstip besproken te worden.

Een kwartier later besluiten Cemal en Romy om ook maar eens een bed op te zoeken. Ze belanden in de wellness en ze lijken het erg gezellig te hebben onder de lakens. Hebben ze de liefde bedreven?Weer twee uur later om kwart over vier,  besluiten de twee om toch maar de loods op te gaan liggen. Ze redden het echter niet om hun eigen bedden te bereiken. De twee schuiven twee banken tegen elkaar en vallen samen in slaap. Om negen uur ’s ochtends worden Cemal en Romy wakker en vluchten ze naar hun eigen bed. Niemand die het heeft gezien. Althans, dat hopen ze. Net alsof er niks is gebeurd.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 33    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  • Sebastiaan A at 22:47

   Haha ik werd wakker 3 uur snachts, en zag ze volop ketsen! :p
   Je hoorde die Romy kreunend zeggen: “hoe kom je aan die conditie” zegt ie “ja sporten” lol

   Maar was wel echt een vrijpartij hoor 😉

 1. anneke at 11:44

  Als Ivan er nog in was had het allang klaar geweest , maar ze willen gewoon niet weken .
  Jammer voor Gina dat ze niks voor haar willen doen , als ik haar was zal ik hun niet meer knippen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *