Rob en Victoria klagen over andere bewoners

Rob en Victoria klagen over andere bewoners

Nog meer nieuws van afgelopen namiddag, want voor het familiebezoek van Rowena hadden Victoria en Rob nog een gesprek op het rokersbankje…

De twee spraken nog even na over het centraal van 31 maart.  Het leek er namelijk op dat er toen een discussie zou ontstaan tussen Victoria en Cees maar het viel uiteindelijk wel mee. Volgens Rob komt dat omdat Cees altijd weer op zoek is naar een veer in zijn hol. Gewoon altijd, systematisch voegt hij eraan toe. Victoria antwoordt dat ze al blij is dat Cees haar gelijk gegeven heeft en dat het een storm in een glas water was aangezien de opmerking van mij niet op hem was gericht. Rob is vooral benieuwd naar het moment dat er weer een schoonmaakrooster hangt. Dit omdat er altijd maar één iemand is die er altijd moeilijk over doet. En dan smijten met pannen, is dat dan de oplossing? Om een statement te maken? vraagt Victoria zich af. doelend op Gert-Jan. En geeft vervolgens toe dat ze net als Benjamin een beetje klaar is met mensen die alleen maar een statement willen maken. Zijn jullie het met Rob en Victoria eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Chero at 18:51

  Lekker makkelijk Victator om gelijk de bar je toe te eigenen dan hoeft je natuurlijk niet de badkamer en de afwas te doen. Goed geregeld en weer niemand die daar wat van zegt. De rest moet zich maar aan haar aanpassen.

 2. Boesta at 17:14

  Ik wordt moe van die twee. Ze hebben het veel te hoog in hun kop gekregen. Om een of andere reden denken ze dat ze meer te zeggen hebben dan de andere..

 3. anneke at 10:31

  Rob heeft altijd klagen over het schoonmaken,als hij het woord hoort krijgt hij al de kriebels.
  Gert Jan is binnen en begint over schoon houden van de loods,wat is daar voor ergs aan,
  Als je op de vide kijkt krijg ik spontaan jeuk, bedden niet op gemaakt er er is volgens mij maar 1 raam die nooit open is nu is het de tijdt om lekker de raam open te gooien en de dekbedden lekker buiten te hangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *