Rowena ontving familiebezoek

Rowena ontving familiebezoek

We hebben gisteren door prive omstandigheden wat minder nieuwsberichten over afgelopen namiddag en avond geplaatst. Tijd om de boel dus weer even in te halen. Zoals we al schreven was Rowena gisteren jarig en dit werd gevierd in het bijzijn van haar familie. Maar ook was er een verrassingsfeestje wat Bjorn geregeld had voor haar.

Rowena stond met andere bewoners al te wachten totdat haar familie het terrein op zou komen. Uiteindelijk is het dan zover, er kwam een witte auto vol met familie aanrijden. Als iedereen is uitgestapt volgen er knuffels en kussen. Barry die eerder aan het hek stond was ook aanwezig. Ook is haar oma aanwezig, maar ook haar kat! Er volgen wat traantjes van vreugde en uiteindelijk gaat het gezelschap richting de loods. Daar wordt over van alles gesproken zoals Barry die naar oud bewoner Armanda geweest is om vegan te eten. En hoeveel Rowena Barry wel niet mist. Natuurlijk wordt ook haar single vertoond. Later komen er hapjes en wil Rowena toosten. Ze is iedereen dankbaar en bedankt nogmaals de bewoners dat ze schoenen heeft gekregen. Ook is ze blij met het ontbijt wat ze eerder kreeg. Ze is trots wat er allemaal gebeurd is, het was een top jaar. Dingen zijn gelukt en daar is ze dan ook erg blij mee. Ze wil proosten op een nieuw jaar en al snel volgt er een applaus. Ook heeft Rowena een nieuw doel namelijk een album uitbrengen. Barry ontkurkt vervolgens de fles drank en deze wordt ingeschonken. Daarna volgen er tranen bij de toen nog jarige. En uiteraard wordt er ook nog een verjaardagsliedje gezongen om het nog feestelijker te maken. Wat later sluit er nog een vriendin van Rowena aan met een pasgeboren baby. En de jarige krijgt ook nog cadeaus waar we helaas niet veel van mee krijgen. Niet veel later zit het bezoek erop maar er was nog meer gepland. Zo heeft Bjorn speciaal voor Rowena hapjes geregeld, en er kwam zelfs een rapper langs. Een rapper waar Rowena het altijd over heeft. Kortom het verjaardagsfeestje was meer dan geslaagd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 10:21

    Cees kon geen feestje krijgen maar heeft hem wel gehad wat de bewoners geld op leverde. Cees kreeg geen kado van de bewoners.
    Ze maken wel uit zonderingen vindt ik. Maar ja Cees kan niks goed doen.Heb het idee dat Bjorn een beetje geliefd is ook Rowena.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *