De nieuwe inwoner: Jessie

De nieuwe inwoner: Jessie

Ja, hoor. Het is weer zo ver. Er loopt iemand door de poort met een kist. Een nieuwe bewoner voor Utopia. Het centraal is nog bezig en de bewoners hebben geen enkel idee dat er een nieuwe bewoner door de poort is gekomen. De nieuwe bewoner moet daarom zelf zijn kist naar binnen sjouwen. Hij zet zijn kist neer en opent de deur.

Hij komt binnen in de loods en stelt zich voor. Zijn naam is Jessie. De andere bewoners stellen zich een voor een voor aan Jessie en schudden handen. Jessie mag op de bank zitten. Er is zojuist een heftige discussie geweest in het centraal en Dominique brengt Jessie daarvan op de hoogte. Jessie is in het dagelijk leven ondernemer. Hij mag gelijk zijn mening geven over de drankdiscussie. Jessie vindt het prima nadat de gasten weg zijn, maar tijdens de evenementen lijkt het hem niet verstandig. Mensen die niet nuchter zijn, kun je moeilijk verantwoordelijk houden voor hun daden.

Jessie is 24 jaar oud. Hij heeft een eigen incassobureau gehad in het verleden. Deze is hij begonnen toen hij 18 jaar oud was. Verder golft hij en is hij onlangs gestopt met roken. Hij woont in Boertange. Naast het incassobureau heeft hij ook voetbalspelers begeleid bij een overstap naar een andere club. Hier is hij ingerold doordat hij zelf ook op een hoog niveau actief is geweest in het voetbal. Hij speelde in de spits. Nadat hij gestopt is met het voetballen, is hij verder gegaan met golven. Hij is naar Utopia gekomen omdat hij graag wilt afvallen en hij zichzelf persoonlijk wilt ontwikkelen. Voor Utopia wilt hij een golfbaan bouwen op schaal en hierop lessen geven.

Jessie is verder vrijgezel en heeft geen kinderen. Hij luistert top 40-muziek en Nederlandse rapmuziek. Hij kan niet goed tegen mensen die van alles beloven, maar niets waarmaken. Hij wilt veel geld gaan verdienen in Utopia. Jessie geeft aan dat hij ook wel van een feest houdt. Hij houdt van Nederlands eten. Hij is verder een doorzetter en heeft een duidelijke visie.

Wat vinden jullie van Jessie? Denken jullie dat hij een toegevoegde waarde zal zijn voor Utopia?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. anneke at 12:21

  Elke nieuw doet niet waar voor hij binnen komt .
  Wat me opvalt is dat (bijna)iedereen zijn baan op zegt om hier aan mee te doen.
  Hoe zit het dan met hun uitkering en ook van de gene die ziek thuis hebben gezeten.

 2. anneke at 17:33

  Wat zal hij waar maken. Hij kan niet goed tegen mensen die het niet waar maken waar voor ze gekomen zijn, en hij wil afvallen alweer een kan je dat buiten UTOPIA niet dan.

 3. Boesta at 15:54

  Ik vermoed dat hij het heel goed zal kunnen vinden met Gert Jan.

  Op het eerste gezicht weinig toe te voegen. Ik hoop dat ik mij vergis..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *