De poort wordt gesloopt

De poort wordt gesloopt

De titel zegt het al, de poort wordt gesloopt. Er was al een deel weggehaald maar de rest moet er ook aan geloven. Bas en Gert-Jan hebben zich uitgeleefd om op die manier het hout her te gebruiken voor andere doeleinden. In dit geval wil Bas graag een vogelkooi bouwen van het overgebleven hout. En dat slopen ging met enig grof geweld zoals in onderstaande afbeelding te zien is.

Verder komen we nog even terug op een vervolg van de ruzie tussen Cees en Rob. Cees besloot na de ruzie even uit te rusten in zijn slaapkamer, al snel komt Bronno naar hem toe. De zieke is uit zijn bed en heeft het een en het ander meegekregen. Ook lijkt hij Cees te willen steunen… Cees ligt al met gesloten ogen op bed als Bronno de slaapkamer in komt. Ik ben dan wel ziek begint hij, maar ik heb mijn ogen en oren open. Doelend op de ruzie die zich zojuist heeft afgespeeld. Het klonk niet als een prettig gesprek merkt Bronno vragend op. Nee antwoordt Cees, dat was het ook niet. Maar laat het maar even… Ik ga nu niet gelijk de confrontatie weer aan voegt hij eraan toe. Bronno benadrukt dat hij er altijd voor Cees zal zijn, of hij nou ziek is of niet. En als je straks even wilt praten, gaan we lekker buiten ergens zitten. Lekker even ontspannen. Cees bedankt Bronno en zegt dat hij eerst nog even zijn ogen dicht gaat doen. Bronno besluit Cees met rust te laten en weer te gaan. En grapt, vergeet niet je staat er met drie benen in he. Cees lacht, dankjewel Bronno antwoordt hij en gaat daarna even slapen.

Poort wordt gesloopt

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *