Ruzie tussen Rob en Cees, Rob vindt Cees een F*cking leipo

Ruzie tussen Rob en Cees, Rob vindt Cees een F*cking leipo

Rob en Cees hebben ruzie gehad, het begon allemaal bij het cordwood toen Rob het gesprek met de boekhouder aanging…

Bij het cordwood zitten de heren lekker in het zonnetje. Rob begint het gesprek en vraagt hoeveel uur Cees achter de computer zit voor de financiën. En voegt eraan toe dat hij in vergelijking met Mark erg weinig achter de computer zit. En nu hoor ik opeens dat er achterstand is. Cees antwoordt dat dat al lang bekend is. Ik heb weken geleden bij Victoria gemeld dat er nog veel moet worden ingeklokt in het grootboek voegt hij eraan toe. Rob vindt dit maar raar. Het enige wat je moet doen is de finance vervolgd hij. Hou dan op om iedereen op zijn verantwoordelijkheden te wijzen en naar iedereen een vingertje te wijzen met wat zij niet doen. Vervolgens is er één ding wat JIJ moet doen, en dat doe je niet. Cees merkt op dat het anders in elkaar zit. Ik heb weken geleden aangegeven dat ik daar hulp bij nodig heb, omdat ik er niet uit kom legt hij verder uit.Rob antwoordt geïrriteerd dat Cees zijn verantwoordelijkheid bij anderen neerlegt. Ook denkt Rob dat de boekhouder alleen wat cijfers opleest tijdens het centraal en er verder niks aan doet. Ik kap met dit gesprek nu zegt Cees die inmiddels ook enige irritatie heeft. Maar Rob gaat door volgens hem moet Cees stoppen met mensen op hun verantwoordelijkheden wijzen. De mannen discussiëren nog even door en het gaat er verhit aan toe maar na verloop van tijd houdt Rob het voor gezien. F*cking leipo! zegt hij terwijl hij kwaad wegloopt. Meneer zit zoveel uren in de zon en deze ouwe zit hier nooit. Niet eens tijd voor mompelt Cees als Rob vertrokken is. En loopt daarna richting de loods. Onderweg komt hij Rob tegen die in het zonnetje geniet van een sigaret. Cees merkt op dat Rob de finance mag overnemen. Ik kap er helemaal mee voegt hij eraan toe. Rob antwoordt dat hij daar te laat mee komt. Watje voegt hij eraan toe… Zal Cees echt stoppen met de financiën?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Boesta at 19:33

    Wat een vervelende kwal is die Rob toch! Op allebei valt wel wat aan te merken ( maar dat is bij iedereen wel). Maar de manier hoe hij mensen benaderd is gewoon op een walgelijke kleinerende manier..

  2. Anja at 16:37

    Cees stop er maar mee, en idd rob moet het gaan doen, doet hij nog wat zinnigs, in de zon relaxen is te vermoeiend voor rob. Over respect hebben waar rob het nogal eens overheeft
    Nou daar is weinig van te horen richting cees
    Rob ga wat doen of a naar huis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *