Een bevalling en uitvaart in Utopia?!

Een bevalling en uitvaart in Utopia?!

Eerder schreven we al over de ideeën van Gert-Jan. Het leek hem wel iets om van Utopia een bijzondere plek te maken door bijvoorbeeld iets met geboorte te doen. Maar ook met doodgaan. En die plannen lijken nu waarheid te worden. Hij heeft namelijk een aantal bijzondere mailtjes ontvangen…

Terwijl Gert-Jan achter de computer zit leest hij twee bijzondere mails. Aan zijn gezicht te zien is het goed nieuws. Al snel vangen we een deel van het eerste mailtje op: ”Beste bewoners van Utopia, het lijkt mij heel erg leuk om te bevallen in Utopia van mijn tweede kindje”.  Gert-Jan begint gelijk te stralen van blijdschap en leest verder. ”Mijn eerste kindje was drie maanden te vroeg geboren en deze is inmiddels drie jaar oud. Ik zal over een paar maanden bevallen en het lijkt mij tof om dit in Utopia te mogen doen!” Maar dat was nog niet alles, hij opent het tweede mailtje. Met een totaal andere mededeling. Ook hier leest hij een deel van voor. ”Beste bewoners van Utopia, wij zagen vandaag jullie oproep voorbij komen en dit sprak ons gelijk aan. Wij zijn een gecertificeerde uitvaartplanner en omdat wij jullie unieke concept heel bijzonder vinden”. Gert-Jan wordt wat stiller van dit mailtje. Het komt er dus op neer dat  de maatschappij graag deel uitmaken wil en samen met de bewoners uitvaarten gaan organiseren. Gert-Jan print beiden mails uit en rent naar Jessie. De twee bedenkers van de ideeën zijn ontzettend enthousiast! Wordt dit de eerste Utopiaanse baby?! Gaat het nu echt gebeuren?!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Anja at 17:45

  Nou idd, ik snap niet dat je dat wil daar bevallen,
  En uitvaarten???? Het lijkt wel of ze niet in de realiteit leven, Heeeeeeeel vreemd allemaal

 2. anneke at 17:30

  Die mensen die dit doen zijn camera geil. En wat krijgen die mensen daar voor om daar aan mee te doen.
  En bevallen moet in schone omgeving ,het is daar niet betaald schoon.
  En een begrafenis dat doe je dierbare toch niet aan.
  Dat je iemand als verassing een wens laat uit komen om naar utopia te gaan dat kan voor die tijdt ook.
  Het moet niet gekker worden , hopen ze hier mee kijkers te trekken.

 3. Boesta at 16:52

  Ik verbaas me over de mensen die zichzelf aanbieden aan Utopia. Waarom…?

  Uitvaarten….????

  Het wordt gekker en gekker en gekker…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *