Gabriëlle, Rowena en Victoria stemmen niet op Cees

Gabriëlle, Rowena en Victoria stemmen niet op Cees

Morgen is de stemronde in Utopia, een spannende tijd en er wordt dan ook aardig wat over gesproken. Dit deden ook een aantal dames op de vide. Wie loopt er gevaar volgens hen?

Zo is Victoria benieuwd welke mensen op de bank belanden morgen. Ik denk Cees, Bronno en de derde weet ik echt niet antwoordt Gabriëlle. Cees ook ja? vraagt Rowena met enige verbazing. Gabriëlle legt uit van wel, maar niet vanuit ons hoor voegt ze eraan toe. Ook Victoria sluit zich bij Gabriëlle aan. Ze denkt dat Cees ook kans maakt op een aantal stemmen. Wel wordt duidelijk dat de drie dames niet op de oudste bewoner van Utopia gaan stemmen. Ze staan naar eigen zeggen achter hem. Gabriëlle is ook wel benieuwd naar de publieksstenen en Victoria een gok van wat de uitslag zou kunnen zijn. Ik denk toch Bronno, misschien ook wel Do net als de vorige keer… en misschien ook Cees. Rowena vraagt waarom Victoria denkt dat Do stemmen gaat krijgen. Omdat er vorige keer misschien rond ging dat Do niet participeerde in de groep is het antwoord van Victoria. Romy wordt ook nog genoemd, en dan met name voor stemmen vanuit het publiek. Hierdoor denken de vrouwen dat Cees mogelijk niet in de gevarenzone komt… Wat later voegt Cees zich bij de dames en vraagt nieuwsgierig waar ze het over hebben. In de veronderstelling dat het over de stemming gaat vraagt hij gelijk of ze er al uit zijn. We stemmen alles op jou grapt Rowena. Yes grapt Cees terug. Rowena vertelt dat zij een aantal stemmingsronden gelden op Cees wilde stemmen en Cees daar achter kwam. Dus zo deed je dat grap Rowena. Cees lacht. Dan krijgt Cees de vraag of hij zich misschien zorgen maakt. Voor het hele gedoe had ik een goed gevoel begint Cees. De groep voelde goed, andersom ook. Dat zat wel snor. En nu heb ik het idee dat er een paar mensen zijn die vanuit boosheid gaan stemmen doelend op de boekhouding. De dames steunen Cees zo vertellen ze. Maar hoe het morgen uit gaat pakken is nog even de vraag. Wie zal er genomineerd worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Jojanneke at 01:52

  Ik denk dat de publieksstemmen naar Rob, Do en Cees Gaan.
  En ik denk dat Rob, Cees Do en Bronno op de bank komen te zitten. (Rob met de meeste stemmen, gevolgd door Bronno).
  Mij kan het niet zo veel schelen, stuk voor stuk zitten ze er voor hun eigen egoïsme. Niemand van deze club heeft hier aan Utopia gebouwd.

  • anneke at 22:30

   Moet er een leeftijd voor zijn. Utopia is er toch voor iedereen.
   Hij doet tenminste nog wat dat kan je van sommige niet zeggen, en de inwoners die er al lang zijn durven elkaar niet weg te stemmen .
   Maar omdat er nu twee bewoners zijn (Rob en Jessie) het beter te kunnen dan Cees moet Cees maar vertrekken , nou van mij mogen die op de bank.
   Wat heeft Jessie nu gedaan nul ,,,, nul

  • anneke at 11:45

   Waarom is Cees te oud . Utopia is samen leven en daar horen ook oudere bij.
   Cees levert ook geld op met het rondleidingen .
   Kan jij me vertellen van het jonge spul o.a. Romy en Ramona hebben die al geld binnen gebracht

 2. Anja at 18:40

  Ik hoop Do, en Rob
  Wat moet utopia zonder Cees, hij hoort er bij, anders word het wel heeeeeel saai,
  Do om haar hele gedrag, alles is zo gemaakt bij haar, haar houding….kijk mee nou eens……..daar word ik misselijk van!!!!!!
  Rob denkt dat hij veel doet, maar hangt de popi jopi uit en spant andere graag voor zn kar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *