Romy is niet bang om stemmen te krijgen

Romy is niet bang om stemmen te krijgen

Nog meer gesprekken over de stemronde die morgen plaatsvind. Zo spraken Romy, Victoria en Rob er ook nog over…

Het gesprek vond ook op de vide plaats. Aangezien het voor Romy haar eerste stemronde is is Victoria benieuwd of ze bang is om stemmen te krijgen. Nee antwoordt Romy als daar een goede reden voor is en ik er iets mee kan, dan is kan ik er prima mee leven. Je weet nooit zeker hoe groot de bank is per nominatie antwoordt Rob. Stel een bewoner krijgt veel stemmen, dan zullen er meerdere bewoners zijn met hetzelfde aantal stemmen en dan zullen er veel op de bank zitten voegt hij eraan toe. Romy snapt niet precies wat haar mede bewoner bedoeld en vraagt om uitleg. Rob legt uit dat de bank ooit wel eens uit zeven genomineerden mensen heeft bestaan. Ik ben wel echt benieuwd naar hoe het gaat lopen geeft Victoria vervolgens toe. Ja ik ook antwoordt Rob, want je hebt hier geen garanties… Krijgt Rob gelijk? Zal het spannend worden? Uiteraard schrijven we morgen over de stemronde!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 22:57

    Ik wou dat er eens iemand die ballen had om op Rob te stemmen en gaat kijken hoe iemand onrust probeert te stoken , maar heeft niemand dat door.
    Ben blij dat Cemal net wat Cees zegt , jij bent goed opgevoed door je moeder jij hebt respect voor oudere . Een dikke pluim voor CEMAL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *