Cemal krijgt een bijzonder verzoek van een man

Cemal krijgt een bijzonder verzoek van een man

We blikken nog even terug op de afgelopen avond, Do zat toen achter de computer en las een mailtje met een heel bijzonder verzoek van een man. Dit verzoek is gericht aan Cemal, een pikant verzoek…

Terwijl Do het mailtje doorleest barst ze in lachen uit. Dit gaat Romy niet leuk vinden! roept ze vervolgens. Oh mijn god zegt ze terwijl ze opstaat, dit gaat Romy niet leuk vinden… En schudt lachend haar hoofd en loopt vervolgens richting de vide. Daar vertelt ze tegenover Gina het verhaal. Cemal heeft een mailtje binnen van een man die ook een filmpje van hem wil, aangezien hij het bij de mannen ook heel goed doet. En die man weet het nu zeker na gisteravond. Dat gaat Romy niet leuk vinden concludeert Gina. Do besluit Cemal te roepen en vertelt over de man die graag een filmpje van hem wil en heeft gezien dat Cemal niet vies is van mannen, na de kus met Bas. Cemal barst in lachen uit en de rest lacht met hem mee. Al snel raakt de groep mensen op de vide, Victoria, Romy, Rowena, Ramona, Cemal en Do in gesprek over biseksualiteit. Do is van mening dat iedereen wel een beetje biseksueel is en Cemal  voegt eraan toe dat hij Romy wel eens met Gabriëlle zou willen zien zoenen. Als het gesprek op de vide over is besluit Rowena even met Cemal apart te praten. Ik wil dat het goed met je gaat begint Rowena. Ik heb mijn gevoel onder controle benadrukt Cemal. Ik heb nooit gevoelens voor een man gehad, alleen dingen uitgeprobeerd voegt hij eraan toe.Ik heb alleen maar met Bas gezoend omdat de rest zei dat ik het niet zou durven. En dat heb ik ontkracht. Ik heb gemerkt dat ik een man knap kan vinden, maar dat ik er nooit gevoel bij heb voegt hij eraan toe. Ik houd van vrouwen benadrukt hij en Rowena geeft hem een high five.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Jojanneke at 00:45

  HU waarom lezen ze eigenlijk elkaars mailtjes. En waarom gaat Do naar Gina om het te vertellen en niet naar Cemal.
  Wel raar trouwens dat iedereen ineens bi is en het heeft gedaan met het andere geslacht, is dat normaal voor de jeugd of alleen voor Utopia jongeren…

 2. Boesta at 12:19

  Wat een aanstellerij ( en alweer homofobie!).

  Hij gaat alleen zo’n filmpje maken wat maakt het dan uit voor wie het is. Die filmpjes zullen toch over heel internet gaan zwerven….

 3. anneke at 11:49

  De mail is voor Cemal en wie leest de mail een ander persoon, en ze gaat niet naar hem toe nee ze gaat naar een ander .
  Wat ik al meer keer geschreven heb : Waarom heeft ieder niet een eigen mail box, met code.
  Nu wordt er door iemand anders gelezen mag je die niet kan je hem wissen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *