Romy irriteert zich aan Cemal, hij is toch hetero?!

Romy irriteert zich aan Cemal, hij is toch hetero?!

Gabriëlle en Romy hebben afgelopen avond nog een gesprek gehad over Cemal. Dit naar aanleiding van de zoen met Bas en het pikante verzoekje van een man. Wat vind Romy er nou precies van? De irritaties zitten vrij hoog bij haar…

Buiten namen de twee plaats, Romy begon het gesprek. Ze laat weten dat ze de zoen van Cemal en Bas een beetje vreemd vind. Maar het is niet erg benadrukt ze. Hij verdient er zijn geld mee, maar met een man? De druppel was een mail van een man die een sexy filmpje van Cemal wil geeft ze vervolgens toe. Het feit dat dit een man is, was wel te veel voor mij. Ik werd echt pissig. Nu dat mailtje. Straks gaan mensen echt denken dat hij gay is legt ze verder uit. Ook vertelt ze aan Gabriëlle dat Rowena voor haar het gesprek is aangegaan met haar vriendje. En ik ben blij dat Rowena even met hem ging kletsen, want misschien houdt hij wel van allebei! Gabriëlle en Romy lachen hard. Ze hebben het daarna nog eens over het moment waarop de zoen toto stand kwam. Hij zit gewoon gisteren in de badkamer met Bas te zoenen, en ik dacht ‘Wat is dat nou stamelt Romy. Hij werd daar gisteren heel boos over vervolgd ze. Dit omdat ik twijfelde aan zijn geaardheid. Hij zei van ja, vroeger zeiden mensen ook dat ik homo was. Ik vind het wel vreemd geeft ze vervolgens toe. Dit omdat ze de eerste avond dat Romy met hem op de bank lag, zei hij dat hij vroeger wel wat met jongens geprobeerd heeft. Hij heeft eerlijk gezegd dat hij ook op een man zou kunnen vallen. Hij is bi, dat weten we. Maar hij moet het niet gaan opzoeken ratelt Romy door. Wel neemt Romy zich voor dat ze nog even wacht voordat ze Cemal gaat confronteren. Ik wacht nog even zijn reactie af op de mail van gisteren. Gabriëlle antwoordt dat als haar man dit soort dingen zou doen ze het niet aan zou kunnen. Maar als mijn vriendje met een andere gozer zou kussen, ik zou het niet handelen. Ik zou het niet trekken sluit ze het gesprek af. Zijn de zorgen van Romy terecht?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *