Bas en Rowena over de stemronde

Bas en Rowena over de stemronde

Nog meer praat over de stemronde die vanmiddag plaats zal vinden. Bas sprak er afgelopen avond met Rowena over. Het wordt al snel een stiekem gefluister…

Ga jij verdelen? vraagt Rowena nieuwsgierig. Bas antwoordt dat hij dat wel van plan is. Rowena gaat vol op één iemand stemmen geeft ze toe, maar dat ze dat wel heel vervelend vindt.Oh, dan ga ik niet verdelen gaat Bas verder. Want dan breng ik mensen in gevaar. Wel laat Bas weten er één op Jessie doen en Rowena zegt één keer te stemmen op Cemal. Maar dat weet hij ook voegt ze eraan toe. Heb ik hem gisteren gezegd. Hij moet dicht bij zichzelf blijven en ik het gevoel heb dat hij vergeet wat hij hier doet. Ja zegt Bas,ik wilde eerste eentje op Bronno, één op Rob en één op Jessie. Maar nu twee op Bronno. Maar drie… Tsja. Hier zijn is niet genoeg, vinden de twee. Denk je dat jij stemmen gaat krijgen? vraagt Rowena dan. Bas denkt van wel, ik denk van Jessie. Ramona mengt zich ook in het gesprek en zegt ook dat het lastig is. Er zijn zo veel nieuwe mensen die nog ontwikkeling nodig hebben. Ik twijfel nog…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 12:29

    Ik hoop ook Rob en Jesssie
    Als ze verstandig zijn gaan ze op meerdere stemmen komen er ook meer op de bank .
    Ik zelf denk wel dat er een stuk of 4 of 5 komen .
    Ze zijn gewoon bang om op de oude garde te stemmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *