Ramona houdt Bas voor de gek

Ramona houdt Bas voor de gek

In de ochtend zien we Ramona en Bas. De twee bewoners staan in het washok en praten met elkaar. Het blijkt al snel dat ze het hebben over de aankomende stemming.

Ramona zegt op een gegeven moment dat ze van plan is om op Bas te stemmen. Ze gaat hem 1 stem geven. Ze meent het echt serieus. Bas is verbaasd en gelooft het eigenlijk niet. Ramona zegt erbij dat ze wel wilde dat Bas het van te voren wist en het niet pas bij de stemming zou horen. Bas begint te lachen. Bas zegt dat hij niet gelooft dat Ramona een stem aan hem zal geven. Ramona zegt dat ze ziet dat hij begint te lachen en dat hij boos gaat worden, maar ze gaat toch echt een stem aan Bas geven.

Bas zegt nogmaals dat Ramona toch geen stem aan hem gaat geven. Ramona houdt het vol en geeft toch aan dat ze echt een stem wilt geven aan bos, tijdens de stemming. Bas begint het misschien iets meer te geloven en vraagt waarom Ramona dan een stem aan hem wilt geven. Ramona zegt dat ze het misschien beter vindt als Bas Utopia verlaat. Er valt een ongemakkelijke stilte en Bas doorbreekt die door te vragen of dat haar reden is. Ramona bevestigd dat. Bas vraagt dan waarom Ramona vindt dat het beter is dat hij gaat. Ramona geeft aan dat ze het niet beter vindt dat hij Utopia verlaat.

Bas zegt dat Ramona liegt en gelooft niets van wat Ramona tegen hem zegt. Ramona zegt dat hij het maar moet laten zitten en dat niet iedereen het hoeft te weten. Bas houdt vol en zegt dat Ramona niet op hem gaat stemmen. Op dat moment begint Ramona hard te lachen. Bas werd helemaal zenuwachtig. Ze geeft toe dat het een grap is en dat ze het niet langer kon volhouden. Ze maken een dolletje met elkaar en de grap is weer voorbij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *