De ochtend van de nominaties

De ochtend van de nominaties

Het is vandaag 19 april en dat betekent dat de nominatieronde vandaag in Utopia is. De spanning stijgt binnen Utopia, wie gaat op wie stemmen?

Rowena is de ochtend begonnen met de koeien. Ze veegt de stal en praat geinend met de pony. Ze vraagt hardop aan de pony op de pony zou stemmen. Ze doet alsof de Pony op Bas zou stemmen en zegt dat de Pony jaloers is op de kippen. Ze heeft wat lol bij de dieren.

Gert-Jan en Cees
Gert-Jan en Cees zijn aanwezig in de paarse slaapkamer. De twee bewoners zijn in gesprek en ook hierbij is het onderwerp de nominatieronde van de dag. Voor Gert-Jan zal deze nominatieronde de eerste keer zijn. Cees is al 9 maanden in Utopia en heeft al de nodige nominaties meegemaakt. Ze hebben het over de stem van het publiek. Cees maakt zichzelf daar geen zorgen over, hij heeft hem namelijk toch al zo vaak gehad en verwacht dat hij hem weer zal krijgen. Gert-Jan is daarover verbaasd. Hij dacht namelijk dat Cees buiten populair was. Cees bevestigd dat, maar geeft aan dat er fans en haters zijn. Een groep die je leuk vinden en een groep die je wat minder leuk vindt.

Gina en Rowena
Gina is in gesprek op de vide. Ze vraagt Rowena om advies. Rowena weet wat ze gaat doen en zegt dat ze op haar gevoel moet afgaan. Rowena hecht geen waarde aan het feit of iemand haar huis wilt of niet. Volgens haar gaat het om wat iemand laat zien en de potentie die in iemand zit.

Gabriëlle en Gina
Rowena is inmiddels weg van de vide en Gabriëlle komt naar de vide. Ze gaat samen met Gina de makeup doen. Gina vraagt aan Gabriëlle of zij er al uit is. Gabriëlle zegt dat ze er allang uit is. Voor haar is het heel simpel. Gina vindt dat niet, voor haar is het lastig. Ze is namelijk weer gewisseld van gedachte. Gabriëlle zegt dat ze kijkt naar wie er niet in de groep past, bij de samenleving past en hoe iemand zich opstelt naar anderen toe. Volgens haar kun je niet verwachten dat mensen constant naar jou toekomen. Iemand moet ook naar andere mensen toestappen. Ze geeft aan dat er bij iemand altijd eenrichtingsverkeer is en dat vindt ze vervelend.

Cees en Romy
Cees is weer eens bezig met de schoonmaak. Romy is zich op dat moment aan het opmaken. Cees brengt Romy wat bij over hoe de nominaties precies werken. Hij zegt dat mensen van te voren weten dat dit een onderdeel is van Utopia. Romy is erg nerveus over de stemming. Ze heeft eigenlijk ook niet zo veel behoefte om het erover te hebben. Cees biedt direct zijn excuses aan. Romy zegt dat het niet uitmaakt, ze vindt het alleen heel spannend. Cees probeert Romy gerust te stellen door te zeggen dat zij zich geen zorgen hoeft te maken.

Dominique en Benjamin
Dominique en Benjamin bereiden zich voor op de stemmingsronde. Ze vinden het beiden niet leuk en zien er tegen op. Dominique zegt dat het toch gewoon een onderdeel van het spel is. Benjamin bevestigt dat, maar denkt dat het een hele grote bank wordt deze keer. Dominique kan zich daarin vinden. Benjamin geeft wel aan dat het dan wel een kleinere kans is voor de mensen op de bank, om ook daadwerkelijk de poort uitgestuurd te worden. Benjamin is er in ieder geval klaar voor en denkt dat het een heftige stemming wordt. Dominique kan zich vinden in Benjamin zijn gedachten.

Wie denken jullie dat er genomineerd gaan worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Rebecca at 07:12

    Mijn gevoel zegt dat Bronno een hele grote kans maakt om er uit gestemd te worden
    Hij onderneemt niets en is ook nergens mee bezig dat is erg jammer ,,want ik denk dat hij veel meer in zich heefti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *