Een gespannen vrijdagmiddag

Een gespannen vrijdagmiddag

We schreven al over flinke spanningen in de ochtend en dit zette zich nog “gezellig” voort in de middag. Van leuke sfeer was weinig te zien… Verschillende bewoners klagen dan en dat hebben we voor je op een rijtje gezet.

Zo voelt Bjorn zich schuldig omdat hij Gina niet had laten weten dat hij iets had gedaan wat ze had gevraagd, terwijl de frustraties bij haar zelf nog steeds erg hoog zitten. Gina heeft het gevoel dat er steeds weer hetzelfde gebeurt in de loods. Waarom ben ik hier eigenlijk? Ik ben hier niet alleen voor avontuur horen we haar zeggen. Gert-Jan neemt een momentje om Cees advies te geven, zodat hij mensen bij opmerkingen of commentaar niet tegen hem in het harnas jaagt zoals dat vanmorgen gebeurde. Cees moet volgens Gert-Jan oplossend gaan denken. Gert-Jan denkt dat het beter is dat Cees niet kritiek  geeft, maar een oplossing aandraagt. Dan zeg je joh, ik heb het gevoel dat het niet helemaal lekker loopt. Maar ik wil niet zeuren vandaag. Cees hoort het hoofdschuddend aan. Er is gewoon geen hiërarchie in Utopia, zegt hij treurig. Gabriëlle laat weten Gina te steunen. Ze vindt het knap dat zij van zich heeft laten horen en zelf de kapsalon wil aanpakken. Maar Gina hoort het compliment amper, ze klaagt over Rob. Ik ben hier niet voor avontuur zegt ze. De andere meiden was dat ook al opgevallen. Misschien zit Rob zelf niet lekker in zijn vel?  Rowena die er ook bij zit zegt dat Rob lief is maar op werkvlak waardeert hij sommige dingen niet. Ik voel me gewoon ondergewaardeerd. Dat vind ik jammer.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *