Romy heeft vlinders in haar buik door Cemal

Romy heeft vlinders in haar buik door Cemal

Gelukkig was er niet alleen maar ellende in Utopia. Romy en Cemal waren met totaal andere dingen bezig. Ze hadden afgelopen nacht al flink van elkaar genoten en deden dit nog even over op de trampoline. De nacht werd besproken en mogelijke verdere ontwikkelingen die zullen ontstaan.

Wat een nachtje he zegt Romy die op de rand van de trampoline gaat zitten met haar lunch in haar handen. Het was een heerlijke nacht antwoordt Cemal die ligt te zonnen. Beide lachen en Romy is benieuwd of niemand iets nodig heeft. Velen zeggen wel dat we voor elkaar gemaakt zijn zegt Cemal. Maar is dat ook zo? Beiden denken dat ze daar snel achter zullen komen. De twee staan op en gaan richting de eendjes van Bas bij de vijver. Lopen een rondje en gaan dan weer naar de trampoline. Nu komt Romy bij Cemal liggen, haar lunch is immers op. Romy vertelt dan over hoe ze steeds zenuwen in haar lichaam had, maar dat daar nu niets meer van te bekennen is.Nu zijn het vlinders grapt Cemal. Dat is wel zo hoor Cemal antwoordt Romy op heel serieuze toon… Kunnen we binnenkort spreken over een stelletje?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *