Familiebezoek voor Rob

Familiebezoek voor Rob

We blikken nog even een paar uur terug, Rob heeft namelijk bezoek gehad van het thuisfront. En met dit mooie weer was dat natuurlijk geen straf. Als zijn familie op het terrein komt wordt deze dan ook hartelijk ontvangen. Na enige knuffels en kussen gaat het stel richting de picknicktafel buiten. Er is van alles meegenomen zo zijn er tompouces voor iedereen. Maar ook slippers voor Rob, en nieuwe schoenen. Het gaat er gezellig aan toe en wordt gekletst over van alles en nog wat. Bjorn heeft zijn roeping gevonden en speelt met het nichtje van Rob. Tegen lunchtijd krijgt het gezelschap zelfs lunch aangeboden door Cees! Drie uur bezoek gaaat snel voorbij en voordat er afscheid genomen wordt worden er nog foto’s gemaakt. En tijdens het maken daarvan laat Rob weten tijdens de zomer weer lekker thuis te zijn. Als het gezelschap richting de poort moet zegt Rob nog tot snel en wil de groetjes doorgeven aan iemand. Maar wie weten we niet want dan volgt er een streamlock. En als er weer beeld terug is is Rob weer alleen en zijn familie uit beeld…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *