Het koude zwembad succes of toch niet?

Het koude zwembad succes of toch niet?

Het wordt al wel wat warmer buiten, maar het water is nog erg fris! Veel mensen denken er dan ook nog niet over na om te gaan zwemmen. Maar daar denken Romy en Ramona wel anders over! Ze hebben gisteren toch echt geprobeerd om het zwembad in te gaan! Er was een vermoeden dat het water te koud zou zijn, maar ze gingen het toch proberen! Ramona riep: ”Ach we gaan er gewoon in, het is toch Utopia”. Om kwart voor drie is Cemal de wei en gym in gegaan om te sporten, vervolgens trekken Romy en Ramona snel hun bikini aan!  Romy gaat gedeeltelijk het water in en zegt: ”Ah ah ah het is niet normaal. Het is echt heel koud. Ah fuck. Het doet gewoon pijn, het doet echt pijn. Ik wou er zo graag in, maar het is echt te koud”.

Het water is echt te koud! Ramona heeft het nog een keer geprobeerd, maar ze besluiten toch te stoppen en nemen de hot tub! Volgens Romy is de missie niet geslaagd en doordat het zonnetje meer begint te schijnen zijn Gina, Gabriëlle, Victoria, Ramona, Rob, Benjamin, Rowena en Romy even later in de zon te vinden voor het Cordwood.

Heb jij ook lekker genoten van het mooie weer? Stap jij het water in als het erg koud is en je toch zin hebt om te zwemmen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Boesta at 13:30

    Hahaha dat heb ik ook altijd. Zodra er 1 warme dag is geweest krijg ik de zomer in mijn hoofd. Maar jammer genoeg duurt de zomer dan vaak nog wel best lang….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *