Hoe populair is Romy?

Hoe populair is Romy?

Een nieuwe week is weer begonnen en dat betekend een nieuwe uitslag van de favoriete bewoner van deze week. Zijn er deze week veranderingen? Bas staat nog altijd op nummer één dus dat is niet veel anders dan dat we gewend zijn. Echter heeft Cemal plaats moeten maken voor Gina. Hij zakt dus naar plek drie. Hoe populair is Romy eigenlijk? Zij is er pas net in Utopia. Wij zien haar terug op plaats negen. Een redelijk prestatie voor je eerste week toch? Het minst populair is Rob, we zien hem op de laatste plaats terug. Bekijk hier de volledige uitslag nog eens terug. Ben jij het ermee eens?

Bas 24,9%
Gina 18,0%
Cemal 13,6%

Gert-Jan 11%
Cees 9,7%
Gabriëlle 5,8%
Dominique 3,2%
Victoria 2,4%
Romy 2,2%
Rowena 1,9%
Ramona 1,8 %
Bjorn 1,7%
Bronno 1,6%
Benjamin 1,1 %
Rob 1,1 %

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Jeannet at 13:02

    Farah, ik sluit mij aan bij jouw mening. Gina is een harde werkster en ze verdient het om op nummer 1 te staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *