Rob de nieuwe zwerver van Utopia?

Rob de nieuwe zwerver van Utopia?

We blikken nog even terug op afgelopen avond, Bjorn en Victoria deden daar een schokkende ontdekking. Ze vonden namelijk een zwerver… Nou ja een zwerver, iemand die buiten sliep en bij verdere inspectie bleek het om Rob te gaan. Hij lag buiten te slapen! Met een bordje erbij met de volgende tekst “Help mij de zomer door, doneer”. Bjorn en Victoria besluiten een foto te maken want vinden het erg hilarisch. Victoria komt naar eigen zeggen zelfs niet meer bij…

Een paar uur later begint er weer een nieuwe dag. Dag 825 om precies te zijn. Cemal en Rowena deden de koeien. Al snel gaat het gesprek over Romy. Zo vertelt Cemal raar gedroomd te hebben. Voor het eerst naast je meisie voegt Rowena eraan toe. Ja antwoordt Cemal. En Rowena is benieuwd of het lekker was om samen te slapen. Ja zegt Cemal resoluut, ik heb alleen raar gedroomd. Over de stemmingsronde dat ik eruit gestemd was. Die droom heb ik al heel vaak gehad merkt Rowena op. Maar het is een goed teken gaat ze verder want dan wil je hier niet weg. Dat wil ik ook niet zegt Cemal. Maar ik vond het wel k*t gisterenavond, ik had mega veel zin. Maar zij kon het niet. En Rowena adviseert Cemal om zich niet af te zonderen zoals bij meerdere stelletjes wel gebeurd. Dus het is wel goed dat jullie nu weer in de loods slapen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *