Emoties en eten…

Emoties en eten…

Victoria en Dominique zitten om tien voor zes tegen elkaar aan. Ze liggen samen in het zonnetje. Op dat moment is Dominique weer emotioneel en er wordt haar moed ingesproken door Victoria. Ze heeft ook een periode gehad waarin ze het moeilijk had: ”Zorg ervoor dat je doorzet in je proces. Ga met mensen praten, praten werkt”. In de tussentijd zien we dat Cees druk bezig is om het eten te bestellen. Cees zegt dat de BV het eten niet gaat betalen. Bronno geeft aan te gaan koken voor Cees, Bas en Dominique. Cees moppert en zegt dat er alleen geld uitgegeven mag worden aan investeringen die hen weer geld opleveren.

Een korte tijd later, om tien voor zeven, komen er twee bezorgers van New York pizza op het terrein. ”We hebben heel veel pizza’s”, zegt één van deze bezorgers. Ze moeten in totaal 150 euro betalen. Bjorn pakt eerst zijn eigen geld en geeft ze ook nog aardig wat fooi, wanneer we hem mogen geloven: ”Eet smakelijk”, zeggen de bezorgers!

De meningen over wel of geen pizza bestellen zijn erg verschillend, wat duidelijk te merken is aan de gesprekken die volgen. Bronno heeft al snel spijt van zijn pizza, welke saai en koud blijkt te zijn! Hij noemt het een stuk karton met een beetje kaas.

 

Wat vind jij? Kunnen ze voor allemaal pizza bestellen of zouden ze het geld beter kunnen gebruiken? We zijn benieuwd naar jouw mening!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Marja at 10:53

    Ze denken daar alleen maar aan zichzelf. Alles meteen weer uitgeven, niets doen en dan het lef hebben om vrijwilligers te vragen zodat ze nog minder hoeven te doen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *