Gert-Jan baalt en spreekt zijn ongenoegen uit

Gert-Jan baalt en spreekt zijn ongenoegen uit

Ook vandaag is het koffiemoment niet geweest en dat zit bij Gert-Jan een beetje dwars. Het experiment wat hij verzon wordt niet aan meegewerkt. En dit liet hij de rest dan ook weten…

Want vanmorgen leken de bewoners ook niet echt zin te hebben om op te staan voor het koffiemoment. Geïrriteerd liet Gert-Jan dit dan ook merken. Rowena oppert dat hij gewoon moet roepen door de toko als iedereen wakker is. Maar Gert-Jan was dat niet echt van plan. Mensen moeten voor zichzelf gaan denken zegt hij tegen haar. Ook Cees mengt zich in het gesprek. Zo werkt het volgens Cees niet, bovendien stond het niet op de agenda. Kwaad besluit Gert-Jan even naar buiten te gaan. Geef me alsjeblieft een groep drie waar ik les aan kan geven mompelt hij. Wat later gaat Gert-Jan toch nog even het gesprek aan met Rowena. Nu lijkt het alsof we het voor mij doen zegt hij tegen zijn mede bewoner. Maar dat is niet zo benadrukt hij. En ook bij het roken kan hij er niet over ophouden. Het is inmiddels kwart over tien, we hadden het over van alles kunnen hebben. En nu is het koffiemomentje afgelast omdat Jan de tuinman zou komen, maar er nu nog steeds niet is gaat hij geïrriteerd verder. Cees snapt de frustraties van Gert-Jan en reageert, ja maar zo gaat het altijd, hé.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. lena at 13:41

    Whahaha gert jan will zijn koffiemoment. Moet niet gekker worden. Zou hier ook niet aan meedoen. Totaal geen meerwaarde. Gertjan ga lekker in je eentje koffie drinken.

  2. Boesta at 16:13

    Lekker belangrijk!!

    Blijkbaar kunnen (willen) ze niet elke dag samen koffie gaan drinken. Maak er niet zo’n probleem van als het niet gaat dan gaat het niet…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *