Cees en Gina gaan op Do stemmen?

Cees en Gina gaan op Do stemmen?

Dag 825 is speciaal voor één van de bewoners in de loods, dat is namelijk voor Bjorn. Hij is namelijk vanaf vandaag vijftien maanden in Utopia! En andere bewoners is dat ook niet ontgaan. Zit je hier nou vijftien maanden vraagt Bas vol bewondering. Bjorn grijnst bevestigend en krijgt vervolgens een knuffel van Bas. Wat later pakt Bjorn de telefoon en gaat bellen. Het gesprek gaat over een barbecue. Is hij bezig om een feestje voor te bereiden? Hij lijkt echter niet de enige te zijn want Rowena loopt de loods door met de camera. Iedereen die wil mag een boodschap per video achterlaten voor hun mede bewoner… Wordt vervolgd?

De stemronde komt langzaamaan ook weer dichterbij en dat betekend dat er af en toe al over gesproken wordt. Zo is Do iets te weten gekomen wat haar niet echt zint. Ze besprak dit met Victoria. Do is er namelijk achter gekomen dat Cees en Gina op haar willen stemmen. Hij vindt dat ik belachelijk weinig doe voor de samenleving zegt Do tegen Victoria. Victoria vindt het bizar en Do vindt het wel makkelijk om dat zo te zien, maar mijn struggles hier niet! Wat later gaat Victoria met Cees het gesprek aan tijdens de afwas. En al snel komt de vraag waarom hij op Do wil stemmen. Zo is het niet zegt Cees met enige ergenis. Gabriëlle vertelde dat Do allemaal negativiteit over zich heen krijgt van bezoekers en dat ik met Gina zou hebben gesproken over het stemmen met Do. Alleen is dat niet gebeurd…  Zal de stemming spannend gaan worden? Loopt Do mogelijk gevaar om weggestemd te worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. lena at 11:26

    Is vic verliefd op do of zo. Merk dat zij als enige do niet doorheeft en het altijd als een puppy voor haar opneemt.

  2. jolanda at 17:22

    Raar van die heks dat ze cees aanspreek op wie hij stem.Iedereen mag toch zelf weten wie hij of zij hun stemmen geven.Do is een klein kind los jij ff op dat ze niet op mijn stemmen anders huil ik hele dagen.Die vic denk dat ze de baas is bemoei zich overal mee en vind zich zelf geweldig stom mens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *