Bronno en Rob spreken irritaties naar elkaar uit

Bronno en Rob spreken irritaties naar elkaar uit

Rob en Bronno beginnen zich steeds meer te irriteren aan elkaar. Vandaag is de emmer overgelopen en worden alle irritaties naar elkaar uitgesproken.

Vandaag zouden de bewoners de plannen omtrent de kasteeltuin bespreken. Er was één persoon niet bij en dat viel natuurlijk op. Deze persoon was Bronno. Rob is benieuwd waarom Bronno afwezig was bij dit centraal. Bronno geeft aan dat het hem dwarszit dat hij niet erbij betrokken wordt. Hierbij vertelt Bronno dat hij het hanengedrag van Rob niet kan hebben en dat hij geen behoefte heeft om daar zijn mond over open te trekken.

Irritaties tussen Rob en Bronno

De woorden van Bronno vallen niet goed bij Rob. Rob snapt niet wat het hanengedrag te maken heeft met de bespreking van de kasteeltuin. De groep hoeft hem niet bij alles te helpen of aanwijzingen te geven. Hij gooit nog eens olie op het vuur door hardop af te vragen waarom Bronno zich aan hem ergert, terwijl Rob 3 keer zo veel als Bronno doet. Na deze woorden, worden opmerkingen heen en weer gemaakt. Bronno slaapt te lang en Rob heeft een te grote mond. Bronno verwijt Rob dat hij te egoïstisch is.

Rob probeert de mening van Bronno te veranderen en legt hem uit dat hij juist zijn verantwoordelijkheid neemt. Als hij dit niet zou doen, zou het in Utopia gewoon mislopen. Rob verwijt Bronno nu dat hij te veel praat, maar te weinig doet. Hij heeft alleen maar commentaar op anderen en voert zelf vrij weinig uit. Hij geeft hem advies en geeft aan dat Bronno  best een keer zijn handen vies mag maken en zichzelf ergens voor in mag zetten. Waarop de irritaties naar elkaar weer worden getoond. Het is te merken dat beide personen flink geïrriteerd zijn naar elkaar toe.

Bronno wegstemmen?

Rob blijft bij zijn standpunt: Bronno mag best een keer zijn mouwen opstropen en zijn mond opendoen. Dan zal Rob meer waardering krijgen voor Bronno. Bronno geeft aan dat hij zich niet op zijn plek voelt. Daarbij geeft hij aan dat hij het niet erg zou vinden als hij naar huis zou worden gestuurd, al is dit niet zijn intentie.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. CJ at 12:16

  Bronno wat sukkel, niet na lopen waar de stekker van is, alle vlees ontdooid kan je wel weggooien zonde,
  maar ik geef toe denken is voor sommige heel moeilijk!

 2. Jeannet at 20:31

  Precies Boesta, beiden zijn geen prettige Utopianen.
  Ze mogen van mij ook beiden Utopia verlaten. Rob de poort uit lopen en Bronno de poort uit rijden.
  Niets aan beiden verloren. En als hiervoor leuke nieuwe inwoners komen, kan dat enkel de sfeer verbeteren.

  • Anja at 08:18

   Helemaal mee eens, Rob moet zn mond houden want die heeft de eerste maanden niets gedaan, en probeert er nu ook onderuit te komen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *