Rowena in tranen door tegenvallende single verkoop

Rowena in tranen door tegenvallende single verkoop

Rowena heeft een single uitgebracht Gebed zonder eind. Ze was er erg enthousiast over en blij dat ze hem toch uit heeft kunnen brengen. Inmiddels is de single ook te koop maar de verkoop hiervan lijkt erg tegen te vallen…

Bij het cordwood zitten Rowena en Bjorn te praten. Rowena geeft toe dat ze een beetje baalt en al snel komen de tranen. Ik had verwacht dat het sneller zou gaan met de verkoop voegt ze eraan toe. Volgens Bjorn is dit wel normaal. Wie koopt er nu nog een single? Volgens hem doet bijna niemand dat meer. De winkels die zoiets verkopen bestaan niet eens meer voegt hij eraan toe. Rowena antwoordt het wel te snappen maar het doet toch wel pijn. Ik voel een bepaalde druk gaat ze verder. Van mijzelf moet ik presteren legt ze verder uit. Bjorn denkt op zijn beurt dat ze zich niet zo druk moet maken. Het is niet dat je al weken niks verkoopt benadrukt Bjorn. De single wordt nog steeds verkocht. Het is geen vers croissantje die je moet kopen omdat het anders niet meer lekker is. Vanavond doe je dat nummer gewoon nog een keer, speciaal voor mij grapt hij. Ook denkt Bjorn dat de single van Rowena een succes is en in de toekomst gewoon verkocht zal worden. Zowel fysiek als digitaal… Gaat Bjorn gelijk krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Aggie at 17:50

  Als rowena nou eens eerst haar piercing uit de tong haalt , is ze ook beter te verstaan met zingen . En verder kan ze eigenlijk niet zo heel goed zingen . Verder een leuke meid

 2. CJ at 10:43

  Ze zou het eens moeten proberen in gewoon Nederlands, in plaats van zo’n raar accent,
  en dan rappen is voor jonge gasten en niet voor een vrouw van over de dertig, laat ze lekker wat
  nuttigs gaan doen.

 3. Ronald at 19:55

  Zelfkennis is ook een eigenschap.
  Als je iets niet kan moet je het ook niet willen.
  Gaat nooit wat worden met die single.

  • joze at 21:11

   Ronald, aan de ene kant heb je gelijk. Maar als iedereen in haar omgeving zegt dat ze goed kan rappen en dat die single mooi of goed is, dan speelt dat ook mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *