Rob en Benjamin hebben snode plannen

Rob en Benjamin hebben snode plannen

Afgelopen nacht zijn Benjamin en Rob bezig tot laat bezig geweest achter de computer. Benjamin vertelt tegen Rob dat hij er maar een stuk of 10 moet doen. Dit gaat over rookbommen, die op dat moment op het beeldscherm staan.

Bij het invullen van de adresgegevens, vullen ze de naam van een andere bewoner in. Zelf zullen ze zo buiten schot vallen. Bas zou een geschikte naam zijn, omdat hij vaak zelf snode plannen bedenkt en uitvoert. Ook bestelt hij regelmatig onnodige producten. Maar zijn naam wordt niet gebruikt door Rob en Benjamin. Eerst willen ze de naam van Romy opgeven, echter valt de keus al gauw op Cemal.

Probleempje
Rob en Benjamin lopen tegen een probleem aan. Nadat ze alle gegevens hebben ingevoerd, moet er direct online betaald worden. Cees is als boekhouder de enige die de code weet en is al aan het slapen. Ze weten dat het geen strak plan is om Cees nu wakker te maken. Toch besluiten ze om dit te doen. Rob besluit om naar Cees te lopen en hem wakker te maken. Hij maakt Cees wakker en zegt dat hij Cees nodig heeft. Cees vraagt wat er dan aan de hand is.

Rob legt uit dat er een betaling plaats moet vinden, alleen loopt hij tegen het probleem dat hij niet kan betalen. Cees is wat achterdochtig en vind het vreemd dat dit midden in de nacht gedaan moet worden. Het is momenteel al 1 uur in de nacht. Cees geeft nog eens geïrriteerd aan dat hij al lag te slapen. Rob sluit af met dat ze het er morgen nog wel over zullen hebben. Cees vindt het goed.

Rob loopt terug naar Benjamin, die nog achter de computer aan het wachten is. Hij deelt het slechte nieuws met hem. Ze proberen nog de code te kraken, maar dit lukt niet. Ze zullen echt moeten wachten totdat Cees klaar is.

Wat denken jullie dat Rob en Benjamin met de stinkbommen van plan zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *