Gezamenlijk ochtendmoment van de bewoners

Gezamenlijk ochtendmoment van de bewoners

Vanmorgen was het tijd om de planning van de dag door te nemen. De inwoners hebben koffie of thee en zijn naar de banken gekomen, om de planning door te nemen.

Victoria trapt af met wat zij vandaag gaat doen. Ze vertelt dat zij voor Romy achter haar nagels aan gaat. Ze wilt nagaan hoe ze het beste te werk kan gaan, wat de aanwezige informatie tot nu toe is en hoe ze het plan kan voorstellen aan de BV.

Gert-Jan gaat verder. Hij wilt vandaag aan de slag gaan met Cartopia. Voor Cartopia gaat hij een nieuwe plattegrond maken. Hiernaast heeft hij met een aantal bewoners nog een meeting voor de evenementen die er aankomen. Op dat moment valt de deur achter Cees omver, waardoor Cees een lichte klap krijgt tegen zijn rug. Gert-Jan maakt een grap en zegt dat de deur er niets aan kan doen, tegen Cees. Cees moet wel lachen, maar we weten dat hij er diep van binnen anders over denkt.

Benjamin neemt het woord na Gert-Jan. Hij gaat na het gesprek de emballage klaarzetten. Hierna wilt hij aan de slag gaan met Gina aan de kapsalon van haar. Gina voegt hier gelijk aan toe dat ze nog hulp van een aantal mannen nodig heeft. Die het laminaat en de laatste planken kunnen leggen. Ze is er zelf ook continue bij en gaat zelf aan de slag met de gipsplaten.

Rowena is aan de beurt om een zegje te doen. Ze wilt vandaag gaan schrijven voor nieuwe liederen. Ze wilt een aantal nieuwe liedjes uitbrengen, voor haar muziek carrière. Ze zegt lachend: “nieuwe shizzle enzo”. Cemal vertelt dat hij eerst zijn tanden gaat poetsen. Daarna wilt hij Rowena even helpen met de koeien. Cees grapt ook nog even dat hij gaat douchen en zijn tanden gaat poetsen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *