Waar zit Jessie mee?

Waar zit Jessie mee?

Jessie heeft gisteren een lange en late nacht beleefd. Net als altijd is hij weer een van eerste die wakker is. Hij is in de keuken aanwezig om koffie te maken. In de keuken is Gina ook en de twee raken in gesprek. Gina heeft Jessie gelijk door.

Gina is benieuwd hoe het met Jessie gaat. Ze vraagt dus aan Jessie hoe het met hem gaat. Jessie geeft aan dat het wel prima gaat, zonder veel emotie. Gina is er niet van overtuigd dat Jessie de waarheid spreekt en gelooft hem niet. Ze is licht geïrriteerd door het antwoord en vraagt aan Jessie of hij nu aan het liegen is tegen haar. Jessie is verbaasd door Gina en vraagt hoe ze daarbij komt. Gina gaat voor Jessie staan. Ze zegt dat ze naar zijn gezicht keek en daardoor wel wist hoe laat het was. Zijn gezicht sprak boekdelen volgens de kapster.

Jessie vraagt hoe Gina tot die conclusie komt. Volgens Jessie is zijn gezichtsuitdrukking gewoon neutraal. Hij geeft aan dat het toch echt goed gaat met hem. Hij is rustig en kalm. Hij loopt weg met zijn net gemaakte koffie. Terwijl hij wegloopt zegt hij heel zacht dat het in ieder geval na omstandigheden goed gaat. Gina zegt dat ze gelijk had, ze heeft altijd gelijk, volgens haarzelf dan. Jessie zegt tijdens dat hij de kamer uitloopt, dat het wel goed komt met hem. Dat weet hij zeker.

Waar denken jullie dat Jessie mee zit?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Boesta at 16:21

    Ik denk dat het met die Jessie niet meer goed komt. Die mag van mij z.s.m. verdwijnen uit die loods!

    Ik gaf hem het voordeel van de twijfel.

    Maar nee, ik vind het gewoon een vervelend ventje!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *