Jessie zijn ontgroening

Jessie zijn ontgroening

Het fenomeen wat iedere nieuwe bewoner van Utopia moet ondergaan, de ontgroening. De ontgroening van een nieuwe bewoner is soms leuk, soms niet. Het ligt er helemaal aan wat de ontgroening inhoudt. Bij het geval van Jessie, heeft Romy een ontgroening bedacht. Zij heeft een uitdaging opgezet, die Jessie moet gaan uitvoeren. We zijn benieuwd.

Romy is niet meer de nieuwste bewoner van Utopia en dat vindt ze fijn. Ze kondigt met een lach aan dat zij niet meer de nieuwste bewoner is. Jessie heeft bij het voorstellen laten weten dat hij een echte doorzetter is. Romy heeft daar iets op bedacht. Jessie mag zich nu gaan bewijzen en hij kan laten zien dat hij echt een doorzetter is. Romy heeft een vervelende opdracht voor hem bedacht. Jessie moet maar liefst 2 uur op een paal gaan zitten. Dit moet hij buiten de loods doen en dat zal niet fijn zijn als het gaat regenen. Daarom heeft hij gelijk iets bedacht waardoor hij droog zal zitten. Jessie heeft de paal verplaatst onder een boom. Het is vandaag een best wel bewolkte dag en de kans dat het gaat regenen is aanwezig. Jessie heeft zich daarop dus goed voorbereid. Hij zou niet zomaar van de paal kunnen om te schuilen, omdat dat nou eenmaal zijn ontgroening is.

Cees snapt werkelijk waar helemaal niets van de ontgroening. Hij kan er niet met zijn hoofd bij dat dit de ontgroening is, die Romy heeft bedacht. Hij vindt het echt nutteloos en bovendien heel zonde van de tijd. Romy had hem beter een opdracht van 2 uur kunnen geven, dan was het tenminste nog ergens goed voor. Nu zal de nieuwkomer Jessie 2 uur niets doen en dat is echt ongelooflijk volgens Cees. Cees is het zoals wel vaker niet eens met een andere bewoner. Hij denkt gelijk aan het schoonmaken. Jessie had beter 2 uur mee kunnen helpen aan het schoonmaken, dan 2 uur op een paal zitten.

Wat vinden jullie van de ontgroening? Is het grappig of slaat het nergens op?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 22:22

    Dat noemen we hier paal zitten , en hier wordt het voor een goed doel geld ingezameld.
    Misschien een idee voor hun, komt het met lui te zitten nog geld verdiend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *