Utopia kijkcijfers week 66

Utopia kijkcijfers week 66

Hier vindt je de kijkcijfers van Utopia week 66. Hoe vaak werd Utopia vorige week bekeken? We hebben weer wat gegevens via kijkonderzoek.nl op een rijtje gezet.

Utopia kijkcijfers week 66 – avonden 19:30-20:00 uur

 • Maandag 28 maart: 599.000 kijkers
 • Dinsdag 29 maart: 640.000 kijkers
 • Woensdag 30 maart: 625.000 kijkers
 • Donderdag 31 maart: 555.000 kijkers
 • Vrijdag 1 april: 445.000 kijkers

De kijkcijfers van Utopia zijn deze week ook niet echt denderend goed te noemen. We zien meer rode cijfers dan zwarte. Vorige week waren dit ook al drie dagen. Neemt de populariteit van Utopia dan toch een beetje af? Of neemt het volgende week toe? Laten we hopen dat de kijkcijfers volgende week weer toenemen. Uiteraard houden we je op de hoogte zoals je van ons gewend bent.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Koos at 09:47

  Als streamkijker weet ik dat, wanneer je alleen de tv uitzending kijkt, je geen goed beeld krijgt van wat er in werkelijkheid gebeurt in Utopia. Er wordt veel geknutseld en geknipt en aan elkaar geplakt door de programmamakers. Ik raad iedereen aan om toch ook de streams te kijken.

   • Koos at 06:24

    er is bijvoorbeeld een ruzie. Dan wordt de oorzaak niet getoond en krijg je een verkeerd beeld. Ook hoe het afloopt wordt niet getoond en lijkt het dat mensen in de ruzie blijven met elkaar. Ook belangrijke uitspraken worden niet getoond. Maar het blijft moeilijk om het hier even uit te leggen. Kijk gewoon maar eens een tijdje naar de streams en dan zal het je zelf ook opvallen. 1 stream is gratis te kijken. Wil je alle streams kijken dan is een abonnement mogelijk. Kost geloof ik ca 2,00 per maand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *