Discussie om een smerige keuken

Discussie om een smerige keuken

Schoonmaken in Utopia, dat is al lang een discussiepunt. Zo ook afgelopen avond kwam dit weer ter sprake. Dit keer over het schoonhouden van de horecakeuken.

Gert-Jan heeft de keuken namelijk schoongemaakt en constateert dat deze binnen no time smerig is. Hij besluit de laatste gebruiker Rowena erop aan te spreken maar blij is ze er niet mee. Ik was nog niet klaar zegt ze tegen hem. Ik weet heus wel hoe ik moet schoonmaken voegt ze eraan toe. Ook Benjamin die erbij staat heeft geen zin in de discussie. Ik kan het vandaag even niet hebben geeft hij toe. En Rowena snapt op haar beurt niet waarom Gert-Jan in een keer veranderd is. Toen hij binnenkwam was hij positief en nu niet. Wanneer Gert-Jan later weer in de keuken is, legt hij Rowena rustig uit wat hij bedoelt. Ik wil helemaal niet zeiken begint hij. Het gaat me niet om drie kruimels die niet op je bord liggen. Maar dit kan echt niet zo als we een horeca-keuken hebben. Er horen hier lijsten te hangen en elke dag netjes schoon worden gemaakt voegt hij eraan toe. Benjamin die er nog steeds bij staat kan niet tegen de woorden die Gert-Jan zegt. Ik snap dat jij daar aan stoort, maar deel dat niet met mij benadrukt hij. En Gert-Jan is benieuwd of de keuken er op dit moment eruit ziet zoals het hoort. Benjamin geeft toe dat dat niet het geval is. Je hebt je er dus bij neergelegd concludeert Gert-Jan. Benjamin ontkent dat en geeft aan dat hij niet meer kan doen dan zijn eigen dingen opruimen. Ik wil namelijk niet de politieagent spelen benadrukt hij. Gert-Jan geloofd er niets van, volgens hem is de keuken smerig en er moet iets aan gebeuren. Elke dag en doe je dat niet dan weet je niet hoe het werkt. Benjamin besluit maar weg te lopen, hij heeft geen zin meer in de discussie. Gert-Jan blijft alleen achter en wat hij verder met de smerige keuken wil doen is nog onbekend. Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. maria at 11:01

    Ik geef GJ volkomen gelijk. Degene die het meeste commentaar had , maakt vaak de keuken niet schoon en laat alles achter zich aan slingeren.Men mopperde daar vaak op Rolf maar nu blijkt wel dat hij volkomen gelijk had.Dus zal mij benieuwen hoe dat af loopt.

  2. Wil at 08:24

    G j heeft helemaal gelijk, maar de meeste willen dat niet horen want dan moeten ze schoonmaken en dat is heeeeeeeel veel werk, en word je moe van
    Ik zou zeggen gert jan , laat de boel de boel,
    Ze komen er wel achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *