Romy vindt Jessie een mongool

Romy vindt Jessie een mongool

Nog meer nieuws van afgelopen avond, Jessie is inmiddels één dag in Utopia maar een bewoner vind de nieuweling helemaal niets. Dat is Romy en ze besprak het met Ramona.

Zo vertelt ze buiten aan Ramona dat ze aan het afwassen was en toen kwam Jessie de keuken in. Volgens Romy zou de nieuweling geprobeerd hebben te vertellen hoe ze de afwas moest doen. En hij meende het ook nog vervolgd ze. Dat is nog het ergste van alles. Wat een mongool! Wij gaan nog clashen. Ramona lacht en denkt ook dat het wel eens tot ruzie uit kan lopen. En Romy benadrukt nog maar even goed dat ze Jessie echt niets vind. Ik vind hem maar een naar ventje. Ramona zelf antwoordt daar nog geen mening over te hebben. Ik heb hem nog niet gesproken. Wat ik wel zie is dat hij direct is wat wel negatief opgevat kan worden. Volgens Romy moet Jessie dit gedrag niet gaan vertonen bij haar. Je moet niet op mijn tenen gaan lopen trappen, dan ben ik heel gauw klaar met je namelijk. Donder op gek! Drie uur binnen en dan mij vertellen hoe ik een bord moet afwassen. Het was niet eens een grapje vervolgd ze geïrriteerd. Of heeft Romy het allemaal verkeerd opgevat?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 37    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 12 reacties op dit artikel
  • Boesta at 12:11

   Hebben wij dat op die leeftijd niet allemaal een (paar) keer gedaan…?

   Zo vreemd is dat niet hoor! Wat denk je van alle mensen die in het weekend en of op doordeweekse dagen een One night stand hebben..?

   Je hoeft het niet goed te keuren maar om iemand daar nu gelijk zo om te veroordelen terwijl het buiten Utopia voor heel veel mensen de gewoonste zaak van de wereld is…

   Het enige wat belangrijk is dat ze het SAFE doen, en daar heb ik mijn twijfels over…

 1. Wil at 08:19

  Romy moet eens aan haar woord gebruik denken, ze kan vloeken als de beste, en het woord mongool kan heel kwetsend over komen bij de kijkers
  En niet zo snel oordelen

  • Anja at 10:43

   Weet ze wel wat een mongool is???????
   Als ze dat zou weten zou m.i het woord niet gebruiken, maar ja er worden worden wel meer woorden daar gebruikt door vele zoals fucking enz. Vreselijk!!!!! N

   • Boesta at 13:49

    Tja dan kan je eigenlijk nooit gaan schelden want er is altijd wel iemand die er aanstoot aan kan nemen. Ik weet zeker dat ze helemaal niet de bedoeling heeft/had om “mongolen”(wat je daar ook onder verstaat) er persoonlijk mee te kwetsen! Ik denk dat vele mensen weleens mongool zeggen en daar ook niet iemand echt mee willen kwetsen (anders dan degene tegen wie ze het roepen). Roep jij nooit eens iets waar ook andere (dan degene tegen wie je het roept) aanstoot aan kunnen nemen…?

  • Koos at 11:06

   Ja idd, alhoewel in het oosten van dit land dit soort termen wel vaker worden gebruikt, zonder daar perse kwaad mee te bedoelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *