Cees is woedend

Cees is woedend

Er is weer eens onrust in de loods. Gert-Jan zou kees wakker hebben gemaakt, omdat Cees zou hard zou hebben gesnurkt

Cemal en Gert-Jan komen elkaar tegen in de ochtend. Cemal wenst Gert-Jan een goede morgen toe en vraagt of Gert-Jan fijn geslapen heeft. Volgens Gert-Jan was het geen topnacht. Cemal vraagt een Gert-Jan wat dat nou precies was vannacht. Gert-Jan zegt dat hij en Romy wakker lagen en dat Cees enorm hard aan het snurken was. Volgens Gert-Jan stoppen mensen vaak met snurken als je ze zacht aantikt. Dus Gert-Jan tikte Cees zachtjes aan met zijn voet. Cees werd wakker en beschuldigde Gert-Jan ervan dat hij hem geschopt zou hebben. Gert-Jan wilt een tent of camper gaan kopen, zodat hij niet meer in de loods hoeft te slapen.

Romy en Gert-Jan praten ook nog even na over de nacht. Romy heeft echt dubbel gelegen om Gert-Jan vannacht, geeft ze aan. Gert-Jan zucht en geeft aan dat hij Cees helemaal geen trap gegeven heeft. Romy was wel blij met Gert-Jan zijn actie, want zij kon ook een lange tijd niet goed slapen door Cees gesnurk. Gert-Jan voelt de bui al hangen en weet dat Cees er wat over gaat zeggen tegen hem.

Rowena, Cemal, Victoria en Jessie zijn rustig een kop koffie aan het drinken. Cees komt er ook bij en wenst iedereen een goede morgen toe. Hierna komt gelijk zijn verhaal. Hij vraagt aan de mensen of zij ook wel eens wakker zijn geschopt doordat iemand last had van zijn of haar gesnurk. Gert-Jan hoort dit en mengt zich bij het gesprek. Gert-Jan wilt het uitleggen. Hij onderbreekt Cees en wilt zijn zegje doen. Cees onderbreekt Gert-Jan dan meteen weer en zegt dat Gert-Jan niets uit te leggen heeft. Gert-Jan verkocht gewoon een schop aan Cees. Gert-Jan is het hier duidelijk niet mee eens.

Cees is gewoon heel boos omdat hij uit zijn slaap wordt gehouden, of dat nou door schoppen of een duwtje komt. Hij verzoekt Gert-Jan om ergens anders te gaan slapen en noemt hem een eigenwijze lul. Gert-Jan vindt dat Cees zichzelf voor lul zet en verwijt dat Cees overdag te vaak slaapt. Daardoor is hij in de nacht vaak wakker. Deze opmerking valt niet goed bij Cees en maakt hem nog kwader. Cees loopt weg en maakt nog enkele verwijten.

Wie heeft gelijk volgens jullie, Gert-Jan of Cees?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Chero at 12:33

    Ach Cees hou toch op. Hoeveel nachten heb jij niet de mensen wakker gehouden met je nachtelijk gespook in die oude keuken en daar had je gewoon schijt aan. Je moet niet op die rare tijden gaan slapen en je koffie wat minderen dan zal het een stuk beter gaan. Wat een akelige vent is het toch die Cees bah.

  2. maria at 11:24

    Geef GJ volkomen gelijk. Cees mag graag overdrijven. En inderdaad laat hij overdag niet gaan slapen. Trouwens Cees gaat toch ook midden in de nacht vaak uit bed en maakt lawaai .Bijv met het koffie apparaat of als hij eten klaar maakt.Dus cees moet niet zeuren , hij kan gewoon niet tegen kritiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *