Marita en de boekhouding

Marita en de boekhouding

In het centraal heeft Marita aangegeven dat ze niet graag niets doet. Daarom mag ze samen met andere bewoners kijken naar de boekhouding.

Direct na het centraal wordt Marita ingelicht over hoe de boekhouding op dat moment ervoor staat. Dat is niet best en ze hopen dat zij wellicht kan helpen.

Al snel nadat ze begonnen zijn, komt Marita erachter dat ze het boekhoudprogramma waarmee ze in Utopia werken, niet kent. Desondanks is ze zeker van plan om wat structuur aan te brengen aan de financiën. Als er een externe boekhouder zou worden aangekomen, zou Marita er graag mee samen willen werken. Jessie denkt dat Marita toch de bewoner met meeste plezier van boekhouden in Utopia is.

Cees is ook met Marita naar de boekhouding aan het kijken. Hij neemt met haar nog een keer door, waar ze op dit moment staan qua boekhouding. Er is inmiddels een flinke achterstand opgebouwd en de boekhouding is heel slecht verlopen. Volgens Cees heeft Utopia gewoon een gebrek aan iemand die er goed mee om kan gaan en daarom hoopt hij dat Marita dit wel kan. Hieruit kan ook de conclusie getrokken worden dat Cees wellicht een voorkeur heeft om Marita in Utopia te houden.

Later zijn Cees en Gert-Jan nog met elkaar in gesprek. Ook daar gaat het over de boekhouding. Cees merkt op dat Marita graag wilt helpen met de boekhouding. Alleen is dat nu misschien nog niet het geschikte moment, omdat ze wellicht uit Utopia gestuurd wordt. Als dat gebeurd, moeten ze weer opnieuw beginnen en dat is ook niet helemaal de bedoeling. Ze zullen dus nog tot en met zondag moeten wachten, omdat dan bekend wordt wie er naar huis wordt gestuurd van de visumhouders.

Denken jullie dat Marita het boekhouden gebruikt om in Utopia te blijven?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. anneke at 11:52

    Ze kiezen toch altijd de verkeerde dus waarom nu niet , als zij er eenmaal inzit doet ze boekhouding ook misschien niet meer MAAR ze is er wel in .

  2. maria at 10:52

    Zou zomaar kunnen zijn dat zij de boekhouding gebruikt om te blijven. Ik moet wel zeggen dat ze tamelijk koeltjes over komt.

  3. Aleid at 18:25

    Ik denk dat ze dat alleen maar doet om in Utopia te blijven en verder nergens voor en als ze zondag gekozen wordt bedankt ze voor de eer van de boekhouding maar moeten ze het toch maar uitzoeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *