Jessie is ook geïrriteerd na het centraal

Jessie is ook geïrriteerd na het centraal

Niet alleen Rob en Victoria zijn geïrriteerd na het centraal. Ook Jessie heeft zich tijdens het centraal lopen irriteren. Hij is daarover in gesprek met Cees.

Het centraal van vandaag sloeg werkelijk waar nergens op, vindt Jessie. Hij ergerde zich onder andere aan Victoria. Zij heeft altijd overal een antwoordt op en dat staat Jessie niet aan. Naast dat hij zich ergerde aan Victoria, ergerde hij zich ook aan mensen die moesten delen dat ze iets met iemand gingen bespreken. Dat is informatie die voor de rest totaal nutteloos is en ook niet gedeeld hoeft te worden in een centraal. Dat hoeft Jessie allemaal niet te weten, vindt hij zelf. Hij wilt dat hij daar gewoon buiten gelaten wordt en dat iemand in dat geval juist naar de ander toegaat om dat mee te delen.

Cees is het eens met Jessie, wat ook redelijk speciaal is. De twee hebben al verschillende keren een aanvaring gehad, maar hierover zijn ze het eens met elkaar. Cees vindt ook dat veel informatie tijdens het centraal niet interessant en relevant is voor de groep en dat dat dan ook best achterwegen gelaten mag worden. Zulke mededelingen kunnen het best bij het koffie moment in de ochtend verteld worden.

Jessie is het ook zat dat onderwerpen maar steeds voort blijven gaan. Het zorgt ervoor dat hij een stuk minder energie krijgt. Zijn jullie het met Cees en Jessie eens, over het centraal? Mogen de centralen in de toekomst korter en effectiever of was het centraal van vanmiddag goed?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Koos at 16:56

    Even voor de schrijver. Het is zij wil, hij wil, Cees wil enz. en niet zij wilt, hij wilt etc.

    Verder alle complimenten voor de stukjes. Als je niet altijd de streams kunt kijken, dan is het lekker om hier even “bij” te lezen. Zeker nu UG gestopt is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *