Rob is flink geïrriteerd na het centraal van vanmiddag

Rob is flink geïrriteerd na het centraal van vanmiddag

Rob is zichtbaar geïrriteerd over hoe het centraal verlopen is. Victoria komt hem tegen en ze raken in gesprek.

Victoria merkte tijdens het centraal op dat Rob erg geïrriteerd was. Ze vraagt aan Rob waardoor dat kwam. Rob kan het niet echt uitleggen. Hij vond het in ieder geval een centraal van niets. Het haalt zijn bloed onder zijn nagels vandaan. Hij kan er niet tegen als mensen niet kunnen nadenken. Het ziet hem nog steeds dwars.

Victoria denkt dat het komt doordat de nieuwe bewoners geen idee hebben wat er normaal gebeurd in Utopia en wat er goed en slecht ging in het verleden. Ze vindt dat er alleen wordt gedacht omdat mensen in de spotlight willen staan. Rob heeft eigenlijk de neiging om alles maar door de rest te laten organiseren. Als dat gebeurd, leren ze het vanzelf wel. Op de harde manier, volgens Rob.

Als de centralen in Utopia nog op zo’n manier verlopen, heeft Rob geen zin meer om deel te nemen aan deze centralen. Alle bewoners praten meer en doen te weinig. Rob geeft aan dat hij het liefst ook grote evenementen houdt in Utopia, alleen dat werkt niet in Utopia. Dat heeft zich meermaals bewezen in het verleden volgens hem. Waarschijnlijk doelt hij op de plannen van Gert-Jan, omdat hij tijdens het centraal vond dat alle aandacht van de bewoners naar de maandelijkse markt ging.

Victoria zegt dat Utopia geen ik is. Mensen moeten niet met die gedachte rondlopen, volgens haar. Op die manier zullen er steeds discussies blijven plaatsvinden. De bewoners luisteren niet, maar willen wel dat anderen naar hen luisteren. Volgens haar heeft een centraal zoals die van vandaag geen zin. Ze schrapt mede daarom de missie en visie en wilt zich focussen op het luisteren.

Hebben Rob en Victoria gelijk volgens jullie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. johan at 09:58

  over iedereen hebben die 2 een mening. sinds Ivan weg is proberen zij de leiding te nemen. tevens wat heeft Victoria nu gedaan in haar periode? die is pas na voren gekomen sinds ivan zijn vertrek.
  en iedereen mag geen leider zijn maar zelf wel proberen.

  Rob idem, lamme zak

  ze zien nu dat er wat gaat gebeuren in Utopia en ze kunnen zelf die aanpassing niet aan. alleen maar denken in het voordeel van zichzelf. die 2 helpen Utopia niet verder maar verder de grond in.

  Als ze nu zelf is met iets komen, nee daar zijn ze te stom voor!!! alleen maar ideeen van een ander naar beneden halen. van fouten leer je en dat geld voor elke bewoner. lijkt wel of nieuwe bewoners zijn kans niet meer mogen pakken. kijk Gert-jan die gaat ervoor, hij is ook niet helemaal jovel, maar hij doet het wel.

  mogen jullie van dromen Rob en Victoria!!!! niets nutten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *