Romy emotioneel tijdens meidenavond

Romy emotioneel tijdens meidenavond

Wat gebeurde er afgelopen avond allemaal nog in Utopia? We hebben een kleine samenvatting voor je gemaakt. Het ging er vrij rustig aan toe, de bewoners genoten van hun vrije zondagavond.

Meidenavond
Romy heeft een meidenavond georganiseerd voor al haar vrouwelijke mede bewoners. Ze heeft de banken bij elkaar geschoven en wordt lekker gekletst. Romy wil de anderen bedanken voor hun steun. Ze is namelijk nog niet zo lang in Utopia, maar voelt zich al helemaal op haar plek. Tijdens haar speech wordt ze al snel emotioneel. En wil proosten op iedereen, ze is namelijk iedereen dankbaar.

Pokeren
Cemal, Gert-Jan, Bas en Jessie hadden ook een gezellige avond. Ze waren met z’n vieren aan het pokeren in de keuken. Een soort van mannenavond dus.

Teamwork
Maar wat later in de avond werd er toch nog even gewerkt. De kapsalon moest namelijk leeggehaald worden. Er werd een rij gemaakt zodat bewoners alle spullen aan elkaar door konden geven. Binnen een aanzienlijke tijd was alles mooi opgeruimd.

Bedtijd!
Sommige bewoners duiken vroeg hun bed in, rond 22:15 uur al. Zo neemt Romy Cemal mee naar het cordwood. Daar heeft ze twee matrassen op de grond gelegd waar ze samen de nacht  doorbrengen. Cemal is verrast wanneer hij binnenkomt. Vervolgens gaan de tortelduifjes op bed liggen en kletsen ze over van alles. Niet veel later is er redelijke rust in de loods, de meeste liggen er al in. Een rustig avondje dus!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 11:24

    Dit doet ze alleen om de meiden voor zich te winnen zodat ze haar er niet uit stemmen.
    Romy neemt Cemal mee richting de cardwood, en daar lagen de matrassen weer o o o wat een verassing volgens mij leggen ze daar meer dan in de loods

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *