Romy en Cemal in de zon

Romy en Cemal in de zon

Romy en Cemal liggen gezellig samen in de zon. Het is vandaag erg zonnig en mooi weer, tijd om te zonnen dus. Met ontbloot bovenlijf ligt Cemal samen met Romy op een paar kussens buiten.

De twee verliefde bewoners liggen samen buiten en zijn ultiem aan het genieten van het weer en bovendien van elkaar. Ze hebben het erg gezellig en hebben het over van alles en nog wat. Romy vertelt lachend tegen Cemal dat ze blij is dat ze in de ochtend al gesport heeft en gedoucht heeft. Ze is er stiekem wel trots op. Cemal antwoord lachend dat hij zelf nog niet gedoucht heeft. Hij gaat dat echter in de avond doen en wilt dan gewoon een uur douchen. Dat kan nu dankzij de douchestoel, die aanwezig is in de douche. De twee bewoners lachen.

Romy gaat door en maakt een grap dat ze misschien wel even bij Cemal gaat zitten, terwijl hij gaat douchen. Maar dat mag helaas niet. Er zijn afspraken gemaakt met de bewoners van Utopia, dat er maar 1 persoon op de douchestoel mag zitten op het zelfde moment. Dus grappen Romy en Cemal dat het niet mag. Maar ja, als Bronno er op kan zitten, kunnen zij er toch ook samen op zitten? De twee grappen over het gewicht van Bronno. Ze doen er lachend over en bedoelen er verder waarschijnlijk niet zo veel mee. Toch kan zo’n opmerking niet goed vallen.

Romy en Cemal zijn verder aan het fluisteren. De twee hebben elkaar helemaal gevonden en zijn erg gelukkig. Ze zijn tegenwoordig een officieel een stel, nadat Cemal Romy op een romantische manier gevraagd heeft of Romy het officieel wilde maken. Romy fluistert nog tegen Cemal dat hij er zo lekker uitzag in zijn tuinbroek. De twee fluisteren nog andere dingen naar elkaar toe en genieten erg van elkaar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *