Romy heeft wel eens “iets” met een meisje gedaan

Romy heeft wel eens “iets” met een meisje gedaan

Van het klaaggesprek over de kookkunsten van Cees gaan we over naar het volgende onderwerp. Dit keer iets totaal anders en wellicht wat minder smakelijk…

Gina, Rowena en Romy spraken over de liefde. Ze vertelt haar mede bewoners over hoe ze verliefd werd in Utopia en Romy luistert aandachtig. Daarna geeft Gina aan dat ze het wel erg lief vond hoe Cemal Romy verkering heeft gepraat. Het gesprek gaat zo nog wel even verder en opeens vraagt Romy aan Rowena of ze gay is. Rowena antwoordt dat een beetje gay oke is. Ramona die er ook bij is komen zitten krijgt dezelfde vraag. Ze is niet perse bi maar ze zou een vrouw nooit uitsluiten. Dan komt Romy opeens met een onverwachte bekentenis, ik heb het wel eens met een vrouw gedaan hoor! Rowena reageert verbaasd, Echt? Een op een? Ja antwoordt Romy,  ik zat toen helemaal in zo’n fase van waar val ik nu op… Maar daardoor weet ik nu wel zeker dat ik liever een man heb! Dan weten we dat in ieder geval ook weer! Hadden jullie dat van Romy verwacht?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. anneke at 23:20

    Waarom is zij binnen gekomen , voor om op tv te komen en om te schoren bij Cemal.
    Net als Do die binnen kwam voor Bas.
    Volgens mij heeft Romy nog geen geld binnen gehaald alleen uit gegeven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *