Bronno klaagt over de kookkunsten van Cees

Bronno klaagt over de kookkunsten van Cees

Zoals je gemerkt hebt gaat er een rustige dag voorbij in Utopia. Tijd om je weer van wat nieuw Utopia nieuws te voorzien. Zo hadden Bronno en Bas een gesprek in de woonkamer over Cees.

En dit keer ging het niet over de financiën maar over de kookkunsten van Cees. Het viel me gisteren op dat Cees het gek vond dat de Vegans hier alleen en stampot en een burger hadden als diner, nou en..?’ begint Bronno zijn gesprek tegenover Bas. Ik weet niet of hij thuis veel in de keuken stond, maar volgens mij heeft hij de recepten van z’n moeder gaat hij lachend verder. Ook vertelt Bronno aan Bas dat Cees elke dag dezelfde Italiaanse kruiden gebruikt, wat ze beiden vrij safe vinden. Ik zit eraan te denken om op een dag compleet gek te gaan doen zegt Bronno dan. Eens kijken of iedereen nog steeds van hmm lekker zit. De twee schieten in de lach en Bronno zegt dat er binnen Utopia niet echt zeikerds zijn op gebied van eten. Niemand behalve jij ja reageert Bas.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 23:17

    Is er nu echt niets meer wat Cees goed doet.
    Bronno heeft volgens mij nog helemaal niks gedaan of verdiend,kan je van Cees niet zeggen .
    Wat Cees allemaal heeft binnen gehaald met zijn rond leidingen , dat moet Bronno nog maar eens voor elkaar zien te krijgen.
    En is het eten zo slecht dan , de een kookt eenmaal lekkerder dan de ander.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *