Cees hield een aantal bewoners wakker

Cees hield een aantal bewoners wakker

Dag 837 is weer aangebroken, een nieuwe dag in Utopia betekend ook weer nieuw nieuws! We schreven al over de drie potentiële bewoners Karin, Marita en Laura. Maar er is natuurlijk nog meer gebeurd in het beloofde land. Zo heeft Cees voor de verandering wat mensen wakker gehouden…

Cees heeft vannacht namelijk een hoop herrie gemaakt door middel van zijn gesnurk. En daar hadden Gert-Jan en Romy nogal wat last van. Er werd een heel bos gekapt zegt Gert-Jan slaperig. Ook geeft hij toe dat hij Cees niet wakker wilde maken. Ik ben mijn bed maar uitgestapt en heb geprobeerd om in het kantoor op de bank in slaap te vallen. Was je weer lekker bezig, Cees? vraagt Romy als Cees binnen komt lopen. Ja jongens, ik kan er niks aan doen hoor antwoordt Cees. Kwam het niet uit een andere kamer? Als er 2 man wakker ligt reageert Gert-Jan, wat ga je dan doen? Ik durf ome Cees ook niet wakker te maken. Ik ga dan maar weg, dat scheelt de meeste discussies denk ik. Het gesprek gaat vervolgens verder over de regen van vannacht. Cees komt teruggelopen en vraagt wat het probleem nou precies is. Het gesnurk. Wat dacht je dan? antwoordt Romy met lichte irritatie.  Cees weet hier niks van af. En voegt eraan toe dat hij zelf ook vier keer wakker geweest. Dan hebben we allemaal k*t geslapen constateert Romy. Een uur en een kwartier naar snurken luisteren is best lang hoor aldus Gert-Jan. Cees druipt vervolgens af en herhaalt dat hij hier niks aan kan doen.  Hopelijk blijft het ondanks de slechte nachtrust nog gezellig in Utopia. We komen later terug met meer nieuws, zien we je dan weer terug?
Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 12:36

    Waarom mag Cees niet in een van de huisjes slapen. De n*****de stellen mogen er wel in , is dit nu ook niet onderscheid maken van wie wel en niet mag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *