Romy spreekt Cemal aan over het sexy dansen

Romy spreekt Cemal aan over het sexy dansen

Cemal zijn werkzaamheden als sexy danser werd Romy afgelopen avond te veel. Ze besloot Cemal erop aan te spreken en dit deed ze bij de schommelstoel.

Daar vertelt Romy dat ze van andere vrouwelijke bewoners hoort dat Cemal zijn werk best heftig voor haar moet zijn. Deze dames vertellen allemaal dat als zij een vriend hadden die dat werk deed, ze hem op straat hadden gezet. Dit heeft mij aan het denken gezet voegt ze eraan toe. Ik kan er niet meer tegen benadrukt ze. Ik trek het niet man. Een manier waarop je alleen met je vriendin moet zijn volgens Romy. Wat nou als ik er heel veel geld mee verdien? vraagt Cemal. Ik geef niks om geld antwoordt Romy. Ook Cemal zegt daar niets om te geven, maar dat dat anders ligt in Utopia. Hier is geld gewoon belangrijk volgens de sexy danser. Ik denk dat als je later naar je leven kijkt… Ik denk dat je zoveel meer kan dan dat, schat gaat Romy verder. Cemal vindt dat Romy een goed punt heeft. En is ook blij dat Romy in gesprek gaat met hem. Wat Cemal met de openstaande verzoeken gaat doen, is onduidelijk. Cemal wilde voor dit gesprek met Romy de verzoeken bevestigen, maar dat lijkt nu niet meer zo zeker. Ik zal je het volgende zeggen liefde gaat voor alles zegt Cemal op een gegeven moment. En trekt Romy naar zich toe en geeft haar een dikke knuffel. Als ik je door die reden kwijtraak, ben ik echt een l*l  sluit hij af. De twee zeggen de situatie voor nu even aan te zien. Gaat Cemal dan toch stoppen voor de liefde?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *