Cees en Karin in gesprek over Karins dochter en toekomstig kleinkind

Cees en Karin in gesprek over Karins dochter en toekomstig kleinkind

Cees en Karin bevinden zich in de paarse kamer. Ze zijn met elkaar in gesprek. Ze hebben het over de dochter van Karin en het toekomstig kleinkind van Karin.

Karin is aan het parten over haarzelf en haar dochter. Ze ziet wel een aantal verschillen tussen elkaar. Haar dochter is bijvoorbeeld totaal niet ijdel, terwijl Karin dit zelf wel is, volgens haarzelf. Wat dat betreft lijken de 2 echt niet op elkaar. Cees is geïnteresseerd in Karin. Hij vraagt hoe haar dochter heet. Karin zegt dat haar dochter Jamie heet. Ze loopt gelijk naar haar kist om een foto van haar dochter te pakken.

Karin heeft de foto gepakt en laat deze aan Cees zien. Ze zegt dat dat haar dochter is en zegt wat een poepie het is, waarbij de om bevestiging vraagt. Cees vindt het waar en knikt bevestigend naar Karin. Hij is nog steeds erg geïnteresseerd en vraagt of zij in verwachting is van een kind. Karin begint op dat moment te lachen. Ze zegt dat dat klopt en dat ze al gelijk zei toen ze wist dat ze in verwachting was, dat het kind een rooie zou worden. Haar man is namelijk ook blond. Cees moet ook lachen en zegt dat dat zomaar eens waar zou kunnen zijn. Karin geeft aan dat dat niet uitmaakt, het belangrijkste is dat het kind gezond wordt.

Karin en Cees kunnen elkaar goed vinden en dat is de andere bewoners van Utopia ook opgevallen. Wat denken jullie hierover? Zouden de twee wel eens een stelletje kunnen worden binnen Utopia?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *