Gabriëlle, Gina, Ramona en Rowena tutten zich op

Gabriëlle, Gina, Ramona en Rowena tutten zich op

Op de vide zijn de dames met zichzelf bezig. Ze pakken een moment van rust en tutten zich op. Gina, Gabriëlle, Ramona en Rowena zijn daarmee bezig.

Het is erg druk voor de spiegel op de vide. 4 dames, Gina, Gabriëlle, Ramona en Rowena willen voor de spiegel. Gabriëlle is aan het grappen en zegt dat ze niet op de hoogte was van een vaste plek in de meidenkamer. Later grapt ze naar Ramona dat ze ook een beetje kan opschuiven en of ze daar ooit van gehoord heeft. Gabriëlle wilt graag ook voor de spiegel staan en er is op dat moment geen plek.

Rowena geeft een verklaring over het feit dat ze zichzelf zo aan het optutten is. Ze zegt dat ze gewoon een feest heeft omdat haar meiden een feest hebben. Gina zegt dat dat voor haar ook geldt en is ook in een vrolijke stemming.

Een tijdje later vraagt Gabriëlle aan Ramona of ze eindelijk met haar wenkbrauwen kan beginnen. Gabriëlle zegt tegen Ramona dat ze er maar ééntje hoeft te doen. Ramona begint te lachen, excuseert zich en zegt nee. Zo werkt ze niet, zegt Ramona. Ze vraagt waarom Gabriëlle dat zei, omdat er een pluk voor zit? Vraagt ze zich hardop af. Daarna zegt ze tegen Gina dat ze hinderlijk is. Ze dames beginnen erg hard te lachen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *