Rowena is f*cking boos

Rowena is f*cking boos

Een nieuwe dag in het beloofde land is weer begonnen. En vandaag is een speciale dag want de bruiloft van Gabriëlle en Rowena staat vandaag op de planning. De bewoners zijn dan ook aardig druk met de voorbereidingen van deze speciale gelegenheid. Rowena en Gabriëlle gaan overigens trouwen om een statement te maken en dus niet echt officieel. De loods is inmiddels opgeruimd en er staan allemaal stoelen opgesteld. In de keuken worden volop hapjes gemaakt en bij Rowena heerst er stress. Ze is f*cking boos! Boos sjouwt ze de banken met Gert-Jan weg zodat er ruimte gecreëerd wordt. Blijkbaar deed vanmorgen niet iedereen mee met de voorbereidingen.  Kwaad zegt ze dan ook als mensen dan niet naar je luisteren. Ik ben f*cking woest, en niet aanspreekbaar. Maar misschien is er iemand anders die wel gewoon zijn bek houdt en z’n oren open houdt. Als iedereen door elkaar heen lult en als een stelletje f*cking idioten aan de tafels zitten krijg je dit soort shit! Gabriëlle komt naar haar toe en vraagt wat er is. Rowena legt kwaad uit dat ze de hele tijd f*cking probeert te praten. Met die k*t sfeer aan tafel dat iedereen door elkaar heen schreeuwt. Met een grote bek van we willen beginnen, ga dan! Doe even een beetje rustig adviseert Gabriëlle haar. Volgens Rowena moet er altijd iemand kwaad worden voordat mensen elkaar begrijpen. Zal het de stress voor de bruiloft zijn? Hopelijk wordt de sfeer vanmiddag beter!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Chero at 20:05

  Dat moet ze zich zelf af en toe eens horen pffff. Ik vond het een belachelijke vertoning die hele nep bruiloft. Ik vind het dan ook niet raar dat er niemand van de stichting was en niemand van Mike zijn vrienden.

 2. CJ at 14:27

  Dat ga je krijgen als de dames niets nuttig te doen hebben, is er dan echt niets anders te doen
  dan een nep trouwdag te organiseren, wat dachten ze van een grote schoonmaak,!!! en de boel is
  goed te ontsmetten! hebben weleens nekkramp gedacht.?

 3. anneke at 10:50

  Mens stel je niet aan , het is niet voor het echt.
  Ik vind het toch dom om daar voor te trouwen om een statement te maken.
  En als ze nu een een dag zonder het f woord te gebruiken zal het stukken schelen.
  Je kan ook zeggen ik ben boos of kwaad klinkt stukke beter .

  • Boesta at 13:03

   Oké dat kun jij natuurlijk dom vinden, is je goed recht. Maar blijkbaar vinden hun het niet dom. Je hoort dat gewoon te respecteren…

 4. Jan Gerberra at 10:44

  Ze moet eens leren haar grote mond te houden en niet zo te schelden. Dit moet een voorbeeld zijn? van mij mag ze heel snel Utopia verlaten het liefst met de aankomende stemming.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *